20140204

Θα αρχίσει και θα τελειώσει η ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς»

Πιο σίγουροι από ποτέ πως η ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» θα γίνει ανεμπόδιστα είναι μετά τη χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για πρώτη φορά μίλησε με… χρονοδιάγραμμα…

τοποθετώντας την έναρξη των έργων το Μάιο. Φυσικά και ο ίδιος, όπως και όλοι οι φίλοι της «Ένωσης», θα ήθελε να αρχίσουν τα έργα πολύ νωρίτερα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τις δικές του προθέσεις, αλλά από τις χρονοβόρες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν. Και οι «κιτρινόμαυροι» προτιμούν να είναι «θωρακισμένοι» από όλες τις απόψεις όταν αρχίσουν τα έργα, προκειμένου να μη σταματήσουν στιγμή, παρά να τα ξεκινήσουν και στην πορεία να παρουσιαστούν εμπόδια που θα μπορούσαν ακόμη και να ματαιώσουν την υλοποίηση του οράματος.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα κι εφόσον τα έργα αρχίσουν το Μάιο, το γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα είναι έτοιμο από την αρχή της σεζόν 2015/16, όταν οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να έχει επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Έστω κι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του για να κερδίσουν χρόνο προτίθενται να ορίσουν διπλές και τριπλές βάρδιες εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Πιθανώς όμως η «Ένωση» να μπορέσει να μπει στο καινούριο της σπίτι στην εξέλιξη της συγκεκριμένης σεζόν.
Προς Μαραθώνα το ματς με Θύελλα
Στο γήπεδο του Μαραθώνα αναμένεται να οριστεί ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας την προσεχή Κυριακή. Η φυσική έδρα των γηπεδούχων κρίνεται ακατάλληλη καθώς έχει πλαστικό τάπητα και κερκίδα μόλις 400 θέσεων, ενώ το γήπεδο του Μαραθώνα φιλοξενεί 4.000 φιλάθλους και θα φέρει μεγαλύτερα έσοδα.
Πηγή: sport-fm.gr