20140204

Τον εκβίαζαν οι πρώην… εραστές του – Ποια ήταν η ταρίφα της σιωπής!

Στο όρια της απελπισίας έφτασε ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από το Ηράκλειο που έπεσε θύμα εκβιασμού από τους πρώην… εραστές του!

Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη με τους πρώην συντρόφους του να του αποσπούν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα τη … σιωπή τους καθώς τον εκβίαζαν λέγοντας του πως αν δεν τους δώσει τα χρήματα που του ζητούσαν θα αποκάλυπταν το μυστικό για τις προτιμήσεις του στην οικογένειά του.
Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία αφότου οι δρόμοι τους χώρισαν, οι δυο … πρώην ένας 28χρονος και 25χρονος του έστελναν μηνύματα απειλώντας τους πως αν δεν τους δόσει χρήματα θα τον εξέθεταν στην οικογένεια του. Η … ταρίφα της σιωπής κυμαινόταν από 50 ως 300 ευρώ. Ο 44χρονος αναγκαζόταν να τους δίνει τα χρήματα φοβούμενος ότι θα εκτεθεί. Η σταγόνα ωστόσο που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν όταν οι νεαροί του έστειλαν μήνυμα ότι θέλουν 500 ευρώ.
Ο 44χρονος απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου στήθηκε το σχέδιο για τη σύλληψη των νεαρών. Ο 44χρονος δέχτηκε να τους συναντήσει κρατώντας μαζί του προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 300 ευρώ.
Στο … ραντεβού εμφανίστηκαν οι δυο νεαροί συνοδευόμενοι από έναν 22χρονο. Μόλις παρέλαβαν τα χρήματα οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τη συναλλαγή τους συνέλαβαν για εκβίαση.