20140204

Γιουχάισαν τον Δένδια στην Κεφαλλονιά: Δεν σας σηκώνει ο τόπος άπιστοι [βίντεο]

Στο πλευρό των κατοίκων του νησιού της Κεφαλλονιάς επιχείρησε να βρεθεί ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού έγινε το «κόκκινο πανί» για τους Κεφαλλονίτες.

Συγκεκριμένα, ο κ Δένδιας ταξίδεψε χθες ως την Κεφαλλονιά, προκειμένου να δει του κατοίκους του πολύπαθου νησιού, να συνομιλήσει μαζί τους και ακούσει τα προβλήματα που ακολούθησαν τα ρίχτερ των τελευταίων ημερών.
Ο κόσμος, όμως, μόλις αντίκρισε τον υπουργό άρχισε να φωνάζει και να τον αποδοκιμάζει.
Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει ενόχληση από το δήμο του νησιού από το γεγονός πως ο κ Δένδιας δεν ενημέρωσε καν το συντονιστικό στο Αργοστόλι και προτίμησε να πάει μόνος του στο Ληξούρι.
Ο Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με το kefalonias.gr, περπάτησε για λίγο στον πεζόδρομο της πόλης, όμως ο κόσμος άρχισε να τον γιουχάρει και να του φωνάζει εξαγριωμένος.
«Έχουμε μείνει χωρίς σπίτια και εσείς έρχεστε εδώ με τις γραβάτες σας», φαίνεται μία γυναίκα να του φωνάζει, ενώ ένας άλλος κάτοικος του νησιού διαμαρτύρεται γιατί το συντονιστικό είναι στο… Αργοστόλι, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι στο Ληξούρι, το οποίο υπέστη και τις μεγαλύτερες ζημιές
Λίγο μετά ο υπουργός συνέχισε επιθεωρώντας διάφορα κτήρια στο Ληξούρι.
Πηγή: KoolNews.gr