20140327

Το σεξ είναι εξίσου εθιστικό με τον τζόγο!!!

Όταν πρόκειται για τον εθισμό ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου που ονομάζεται το μεσομεταιχμιακό σύστημα ανταμοιβής και βρίσκεται κοντά σε περιοχές που εμπλέκονται με τα συναισθήματα , τον πόνο και τη λήψη αποφάσεων.Γι’αυτό και το σεξ…μπορεί να γίνει εθιστικό….

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Προλάβετε τον καρκίνο σήμερα κάνοντας 10 απλά πράγματα!

Ο καρκίνος είναι μία από τις πιο «ύπουλες» ασθένειες. Μάλιστα, σε πολλές μορφές του, η εκδήλωση των συμπτωμάτων σε προχωρημένο στάδιο, έχει ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη κινητοποίηση του ασθενούς και διάγνωση, με ολέθρια πολλές φορές αποτελέσματα για την υγεία.
 

Επτά παράξενα τρικ για να απαλλαγείτε αμέσως από τον πόνο!

Ο πόνος είναι – δυστυχώς – κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ένας πονοκέφαλος, μια επίσκεψη στον οδοντίατρο ή ένα μικροατύχημα στον σπίτι δεν μπορούν παρά να μας δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα και να μας χαλάσουν τη μέρα...

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

8 λόγοι που τα παιδιά στην Ολλανδία είναι τα πιο ευτυχισμένα του πλανήτη!

Η UNICEF ολοκλήρωσε πρόσφατα μια έρευνα, που δείχνει σε ποια χώρα τα παιδιά ζουν πιο ευτυχισμένα. Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα κατέλαβε την 13η θέση και την πρωτιά κέρδισε ηΟλλανδία. Οι παράγοντες που εξετάσθηκαν και τοποθέτησαν την Ολλανδία στην πρώτη θέση της κατάταξης είναι πολλοί...

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Με απάτησε γιατί άφησα τον εαυτό μου : Ισχύει αυτό;

Γιατί απατούν οι άντρες; Οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα, είναι συνήθως «Είναι στη φύση τους» ή «Γιατί είναι πολυγαμικά όντα» και τρίχες κατσαρές. ..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς;

Η μειωμένη αίσθηση του φόβου...
η ψυχρή αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, ο εγωκεντρισμός, η παρορμητικότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που οι ψυχίατροι θα μπορούσαν να αποδώσουν σε έναν ψυχοπαθή. Ποια όμως είναι τα ..

Μάθε πως να κερδίζεις τους άνδρες που θες με 7 απλές κινήσεις!

Oι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται πότε θα προσελκύσουν τον άντρα των ονείρων τους και θα γίνουν ζευγάρι...
Συχνά υπάρχει μια περιγραφή του πώς επιθυμούν να είναι αυτός ο άντρας «ψηλός, όμορφος, ευαίσθητος, κατά προτίμηση πλούσιος, πιστός, να αγαπάει τα παιδιά…» αλλά...


. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Οι 7 τροφές-βιάγκρα για ανεβασμένες επιδόσεις

Το καθημερινό στρες, η έλλειψη ύπνου και η κούραση είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που ρίχνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.

Το μυστικό για ανεβασμένη λίμπιντο και περισσότερες αντοχές μπορεί να βρίσκεται στην κουζίνα σας!