20140403

Τα εισιτήρια για την φιέστα με Απόλλωνα

Στη UNICEF θα διατεθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα, μετά τον οποίο θα γίνει η φιέστα για το 41ο Πρωτάθλημα στην περήφανη ιστορία του Ολυμπιακού. Το φθηνότερο εισιτήριο θα έχει τιμή στα 5 ευρώ..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

GP Μπαχρέιν 2014 – Πρόλογος

Το πρώτο κομμάτι του ταξιδιού της Formula 1 στις αναπτυσσόμενες αγορές, συνεχίζεται με το Grand Prix του Μπαχρέιν. Το νησιωτικό αυτό κράτος ανέπτυξε την οικονομία του θεαματικά από το 1932 και έπειτα, όταν και βρέθηκαν εκεί τα πρώτα κοιτάσματα πετρελαίου. .

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Η καλύτερη δικαιολογία στον «κερατά»!

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από το γαλλικό κανάλι Canal+, δεν υποτιμά τη δύναμη της φαντασίας, της πειθούς και της ετοιμολογίας και θέλει να περάσει το μήνυμα ότι μπορεί κανείς ακόμα και με μια ακραία και ασύλληπτη ιστορία,..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Έκθεση με πηγή έμπνευσης το ποδήλατο

Η έκθεση με τίτλο «Ride Now» δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων, με καλλιτεχνικές ανησυχίες, που δημιούργησαν αντικείμενα εμπνευσμένα από το ποδήλατο, όπως ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, διακοσμητικά, πίνακες και γλυπτά και τα εκθέτουν έως τις 15 Απριλίου στο..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Αν θες να κόψεις το κάπνισμα κάνε αυτό το κολπάκι

Δεν θα εμμείνουμε στις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος στον οργανισμό, την επιδερμίδα, την υγεία κ.ο.κ γιατί σίγουρα τις γνωρίζεις. Το θέμα είναι πως θα καταφέρεις να το κόψεις χωρίς να… βασανιστείς!

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->