20140314

Ποιος δικτάτορας σκότωσε τους περισσότερους ανθρώπους; (Δεν είναι ο Χίτλερ)

Τα νούμερα παίζουν. Εξαρτάται πώς τα μετράς (αν βάζεις μέσα τις απευθείας δολοφονίες μόνο, ή και τις έμμεσες, αν υπολογίζεις πράξεις που οδήγησαν σε λιμούς κλπ). Επίσης το αν αφανίζεις εκατομμύρια λόγω μίσους ή απλώς απάθειας και αμέλειας έχει μια -επιφανειακή;- ποιοτική διαφορά..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Η φωτογραφία που σόκαρε όλο τον πλανήτη

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων στο νότιο Σουδάν το 1998 από την οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και αποτύπωσε το δράμα των μικρών παιδιών που λιμοκτονούσαν κατά χιλιάδες. Ο Βρετανός Tom Stoddart απαθανάτισε έναν Σουδανό την ώρα που ..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Πώς το επάγγελμα του άνδρα επηρεάζει την απόδοση στο σεξ

Δεν έχετε διάθεση για σεξ; Το ότι η οικονομική κρίση και η κούραση στη δουλειά έχουν βάλει το χεράκι τους στην καταστροφή της σεξουαλικής σας διάθεσης πιθανότατα το γνωρίζετε. Αυτό που μάλλον μέχρι σήμερα δε γνωρίζατε με ακρίβεια είναι το κατά πόσο η σεξουαλική μας ζωή επηρεάζεται από το επάγγελμα το οποίο ασκούμε...
. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Τα must του σεξ που (κακώς) κανείς δεν σου είπεΠόσα και πόσα σουαρέ έχεις κάνει με τις φίλες από τα 15 σου- μην πω και νωρίτερα, πόσα και πόσα άρθρα έχεις διαβάσει, πόσες και πόσες ταινίες έχεις δει και αφού έχουμε έλλειψη σε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο, πόσα και πόσα πράγματα έχεις μάθει λάθος για το σεξ..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->