20140906

13 Παράδοξα του έρωτα

Κανένας θνητός δεν του γλιτώνει – όπως έλεγε και ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη του. Πέρα από το ότι είναι γενικά ένα αίνιγμα, ένα παράδοξο, ένα μυστήριο ο έρωτας, έχει και επιμέρους παράδοξα. Μικρές λεπτομέρειες και επαναλαμβανόμενα μοτίβα που προκύπτουν μέσα από τις έρευνες και τις στατιστικές, μικρές παραξενιές, έρχονται να χύσουν άπλετο… σκοτάδι στο ήδη μυστηριακό τοπίο του έρωτα.
Για να δούμε μερικά από τα πιο συνηθισμένα παράδοξα του έρωτα...

Τρεις τύποι γυναικών που κινδυνεύουν να μη βρουν ΠΟΤΕ σύντροφο

Πολλές γυναίκες ψάχνουν να βρουν τον τέλειο σύντροφο χωρίς επιτυχία. Φταίει το πεπρωμένο, οι αναποδιές της ζωής, οι δυσκολίες των ερωτικών σχέσεων, οι μεγάλες τους προσδοκίες ή μήπως ο περίεργος χαρακτήρας τους; Αν ισχύει μόνο το τελευταίο, τότε σίγουρα υπάρχουν τρεις χαρακτηριστικοί τύποι γυναικών που μάλλον θα αργήσουν πολύ να δουν φως στον ερωτικό τους ορίζοντα.

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Τα μεγαλύτερα γυναικεία λάθη στο πρώτο ραντεβού!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι τα μισούμε γιατί πολύ απλά είναι αμήχανα και τελικά κανένας από τους δύο δεν τα απολαμβάνει! Ειδικά αν ο άλλος ή η άλλη είναι σχεδόν άγνωστος, το πράγμα μερικές φορές καταντά αφόρητο! Τι κάνουμε συνήθως οι περισσότεροι;

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Πού έχουν οι άντρες το σημείο G!

Δεν είναι μόνο προνόμιο των γυναικών, αλλά και οι άνδρες έχουν αντίστοιχη ερωτογενή ζώνη.
Αν νομίζατε ότι το περίφημο σημείο G αποτελεί προνόμιο των γυναικών, ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια! Σύμφωνα με έρευνα και οι άντρες διαθέτουν αντίστοιχη ερωτογενή ζώνη: το σημείο L!

5 πράγματα που κάθε άντρας θέλει στο κρεβάτι!

Μυστικά επιτυχίας για να τον κερδίσεις μια για πάντα!
Κάθε άντρας έχει τα γούστα του στο σεξ, υπάρχουν όμως 5 βασικά πράγματα που σίγουρα κάθε αρσενικό θέλει στο κρεβάτι!
Μάθε ποια είναι αυτά και δοκίμασέ τα από σήμερα κι όλας...

Πόσο καυτή είναι στο «κρεβάτι» ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών της!

Τι είδους έρωτα προτιμάει κάθε γυναίκα; Το χρώμα των μαλλιών της λέει πολλά για αυτό το θέμα… Γιατί το να αλλάξει κάποια γυναίκα το χρώμα των μαλλιών της, είναι μια δήλωση!Θέλει έτσι να πάρει αυτές ή τις άλλες ιδιότητες, να φαίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο στους άντρες...Ας να δούμε λοιπόν τι σχέση έχει το χρώμα των μαλλιών με τον ερωτισμό και το ερωτικό παιχνίδι…

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->