20120613

Ε. Μελέτη: Άλλη μία "καυτή" εμφάνιση στην παραλία με brazilian! (Φωτογραφίες)

"Πω πω πω, όνειρο ζω!", θα μπορούσε κάλλιστα να αναφωνήσει κάποιος στη θέα και μόνο του αποκαλυπτικού μαγιό της Ελεονώρας! Κάθε φορά και... μικρότερο φοράει, κάνοντας ακόμη και τους φωτογράφους να τρίβουν τα μάτια τους...

O μεγάλος "έρωτας" της Ελεονώρας είναι αυτός... 

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Ελεονώρας Μελέτη. Η όμορφη παρουσιάστρια, παρόλο που -για ευνόητους λόγους- θέλει να είναι φειδωλή στις δηλώσεις της, "προδίδεται" από την πληρότητα που εκπέμπει το πρόσωπό της. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του "HELLO!", η δημοσιογράφος μετά από μια single περίοδο που πέρασε, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην αγκαλιά νεαρού γοητευτικού άντρα, στοιχεία του οποίου επιφυλασσόμαστε να αποκαλύψουμε λίαν συντόμως.
Στις φωτογραφίες που, κατ' αποκλειστικότητα, δημοσιεύει σήμερα το "HELLO!", η Ελεονώρα επιδίδεται μετά μανίας στη νέα της "καψούρα" -όπως χαρακτηριστικά η ίδια αποκαλεί- το surf. Εδώ και ένα μήνα, σχεδόν φανατικά, ανυπομονεί να βρίσκεται στην Ανάβυσσο, όπου με τον πολύ καλό της φίλο Γιώργο προσπαθεί να εξασκήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

100 χλμ από την Αθήνα ο... παράδεισος! 

markos.tv