20140318

Αν οι χαρακτήρες του Disney ήταν... παλιοχαρακτήρες

Kettlebells: Η άσκηση που καίει 400 θερμίδες σε 20 λεπτά και βάζει στην άκρη τα βαράκια.!!

Υπάρχει λόγος που τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που γυμνάζονται με kettlebells μεγαλώνει σημαντικά και αυτός είναι απλός: ποιος δεν θα ήθελε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και το καρδιοαναπνευστικό σύστημα και κρατά μόλις μισή ώρα; Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει πως..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

Στο μυαλό ενός άντρα (όταν κάνει σεξ)! 8 προτάσεις που σκέφτονται όλοι την επίμαχη στιγμή

Το σεξ για τον άντρα είναι μια από τις απλούστερες στιγμές της ζωής του. Δεν εννοούμε ασήμαντες, αλλά στη θέα ενός γυμνού γυναικείου σώματος το μυαλό του άντρα κάνει τις πιο προβλέψιμες σκέψεις. Αυτές είναι οι 8 σκέψεις που περνούν από το μυαλό..

Γι' αυτά αποθεώνουμε την Ιρλανδία

Ο τίμιος Ιρλανδός ψηλός Pat Burke που πάλεψε για τα ριμπάουντ στον Παναθηναϊκό και το Μαρούσι πριν 12-15 χρόνια, ο ηγέτης Roy και ο γκολτζής Robbie Keane καθώς και η ταινία που ο αγωνιστής του I.R.A. Brad Pitt κρύβεται undercover ..

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->

"Εκεί που καίγομαι πολύ": 10 σημεία - φωτιά

Έχεις παρατηρήσει ότι αγαπημένος σου κατά τη διάρκεια του σεξ ασχολείται μόνο με το τρίπτυχο: στήθος, αιδοίο και οπίσθια. Όμως, είναι αυτά τα μοναδικά σημεία του κορμιού σου που επιθυμείς ένα χάδι, ένα άγγιγμα ή ένα φιλί;

. . . Εδώ για τη συνέχεια -->