20140204

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια.

Γενικά: Είστε σε μια φάση πολύ δυναμική και μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή σε πολλά θέματα. Για αυτό θα προσπαθήσετε να επεκταθείτε περισσότερο γιατί έχετε μεγάλη διάθεση για δράση και προσωπική ανάπτυξη.
Ερωτικά: Θέλετε να είστε πολύ ξεκάθαροι για αυτό μπορεί να μην κρύψετε από το πρόσωπο που είστε μαζί κάτι που σας ενοχλεί. Τουλάχιστον να το κάνετε κομψά γιατί με τον τρόπο σας θα πληγώσετε και δεν θα περάσετε και το μήνυμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε μια πρωτοβουλία που μπορεί να είστε μόνοι σας και να βρεθείτε σε αρχηγική θέση. Βέβαια χρειάζεστε βοήθεια αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε απλά να είστε όσο γίνεται πιο συνεργάσιμοι.

Γενικά: Ενισχύεται η άποψή σας ότι πρέπει να βγάλετε μόνοι σας κάποια συμπεράσματα σε προσωπικό επίπεδο για να ξέρετε αν πρέπει να προχωρήσετε ή όχι σε κάποια θέματα που σας αφορούν.
Ερωτικά: Μπορεί και να κρύβεστε γιατί δεν θέλετε να δείξετε αυτά που νιώθετε σε ένα πρόσωπο που ίσως να σας αποφεύγει. Η σχέση με Κριό ή Ζυγό μπορεί να σας διχάζει γιατί δεν ξέρετε τελικά τι γίνεται. Αν, δηλαδή, πρέπει να προχωρήσετε γιατί μπορεί να μην παίρνετε πίσω αυτό που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που πιθανόν δεν μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε άμεσα και ίσως να θέλετε μια βοήθεια από ένα πρόσωπο που κατά κάποιο τρόπο είναι πιο δυναμικό.

Γενικά: Είστε πολύ δραστήριοι και ο στόχος σας είναι να γίνετε όσο μπορείτε πιο θετικοί απέναντι σε κάποια πράγματα τα οποία θα σας δώσουν μια μεγάλη κινητικότητα και πιο αυθόρμητη συμπεριφορά.
Ερωτικά: Ο στόχος σας να γίνετε φιλικοί και να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα, τελικά θα επιτευχθεί γιατί έχετε θάρρος και ίσως τώρα να βγαίνετε τελείως έξω από κάποιες φοβίες. Αν σχετίζεστε με Αιγόκερω θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ευγενικοί γιατί μπορεί να χαλάσετε την διάθεσή σας από μια πολύ επιφανειακή αφορμή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας και σίγουρα αυτό θα σας παρακινήσει να κάνετε περισσότερα πράγματα τα οποία άλλες φορές φοβόσασταν. Πιθανόν να έχετε αναστολές γιατί το βλέπετε και εσείς ότι αφήνετε πίσω μια παλιά κατάσταση και χρειάζεται να πάτε σε μια καινούργια.

Γενικά: Επειδή μπορεί να ηγηθείτε μιας κατάστασης που ίσως να έχει να κάνει και με κάποιες οικογενειακές αποφάσεις, πιθανόν να μην πάρετε την γνώμη κανενός και να γίνει αυτό που πιστεύετε εσείς.
Ερωτικά: Ενώ υπάρχει η διάθεση να τραβήξετε δική σας γραμμή από την άλλη υπάρχει ένα μήνυμα μέσα σας που σας λέει θα ήταν καλύτερο να είστε περισσότερο συντροφικοί γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε εντάσεις και σε ακραία περίπτωση χωρισμούς.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι πιέζεστε από μια κατάσταση η οποία σας θέτει έτσι και αλλιώς προ των καταστάσεων. Ίσως να νιώθετε ότι σας βγάζουν από την ησυχία σας και πιθανόν να μην θέλετε να αναλάβετε τόσες ευθύνες αλλά βλέπετε ότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Γενικά: Θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο και τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνετε μέχρι τώρα. Πιθανόν να έχετε κάποια θέματα με τον Νόμο ή το εξωτερικό αλλά τελικά θα δράσετε πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές και αυτό βοηθάει.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείτε κατά κάποιο τρόπο ένα βήμα μπροστά γιατί θα κάνετε μια ρελάνς με ένα πρόσωπο και θα το αφήσετε άφωνο. Από εκεί που σας περίμενε πολύ ακατάδεχτο ή αρνητικό τελικά εσείς θα είστε αυτοί που θα πλησιάσετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να βρεθείτε σήμερα να κάνετε ένα interview, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Χρειάζεται να είστε πολύ ψύχραιμοι και δυναμικοί και πάνω από όλα να εμφανίσετε όλα σας τα προσόντα.

Γενικά: Μερικές φορές είναι σημαντικό να ανακαλύπτετε αυτά που νιώθετε βαθιά και για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Πάντως επειδή θα ζητήσετε ανοικτά χωρίς να ντρέπεστε αυτά που θέλετε, ίσως να εκπλαγείτε με τον τρόπο σας.
Ερωτικά: Η ψυχική προσπάθεια που θα γίνει από την πλευρά ενός Κριού ή ενός άλλου προσώπου να πυρπολήσει τον εσωτερικό σας κόσμο πιθανόν να σας συγκινήσει αλλά και συγχρόνως μπορεί να σας σοκάρει με τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τις τεχνικές του για να σας φέρει κοντά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ρίσκο που θέλετε να πάρετε και αφορά στην συνεργασία σας με ένα άλλο πρόσωπο ίσως τελικά αποδειχτεί ότι δεν σας συμφέρει αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς γιατί όλα χρειάζονται ξεκαθάρισμα.

Γενικά: Ενώ έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε την ενέργεια των άλλων που σας περιστοιχίζουν και να βρείτε την ατομικότητά σας, ίσως παρασυρθείτε από τα θέλω των γύρω σας και χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατηθείτε στο ύψος σας.
Ερωτικά: Η δυναμικότητα που θα αντιμετωπίσετε την προσωπική σας σχέση μπορεί να εκπλήξει το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί συνήθως προσπαθείτε να είστε διπλωμάτες για να απολαμβάνετε περισσότερο τις καλές στιγμές.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα δεν θέλετε να περάσετε απαρατήρητοι στον στενό κύκλο που συνεργάζεστε και πιθανόν να πιέσετε τις καταστάσεις για να γίνει κατά κάποιο τρόπο το δικό σας. Χρειάζεστε προσοχή σε ό, τι απόφαση πάρετε αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να φαίνεται κάτι πολύ εύκολο αλλά τελικά να έχει μεγάλη ευθύνη.

Γενικά: Η σημερινή ημέρα θα έχει πολύ δράση αλλά συγχρόνως μπορεί να έχει έντονες πρωτοβουλίες στις οποίες ίσως να μην είστε πολύ συνηθισμένοι κι αυτό σας κουράζει και σας αγχώνει περισσότερο. Όμως με αυτόν τον τρόπο ξέρετε από πού πρέπει να ξεκινήσετε.
Ερωτικά: Η γνωριμία με έναν Κριό ίσως να σας είναι πολύτιμη γιατί θα σας βοηθήσει, κυρίως αν είστε μαζί μέσα στον χώρο εργασίας. Μια νέα γνωριμία με έναν Αιγόκερω μπορεί να γίνει τώρα αλλά να εξελιχτεί πολύ αργά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει στόχο να μάθετε κάποιες καινούργιες τεχνοτροπίες οι οποίες πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν μια στροφή σε ό, τι κάνετε αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό είναι εύκολο.

Γενικά: Λειτουργείτε πολύ έντονα και επειδή θέλετε να ηγηθείτε πιθανόν να βάλετε την σφραγίδα σας σε οτιδήποτε θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ίσως να θέλετε να μάθετε πιο βαθιά τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε με θέματα αυτογνωσίας.
Ερωτικά: Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ έντονη και πιθανόν να κάνετε κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει το άλλο πρόσωπο γιατί θέλετε είτε να του κάνετε έκπληξη, είτε να πάρετε πρωτοβουλίες που σε άλλη φάση ίσως δεν το κάνατε. Αν συνδέεστε με Καρκίνο πιθανόν να τον ενοχλήσει. Αν όμως είστε με Κριό, Λιοντάρι, Τοξότη ή Υδροχόο θα του κάνει πολύ καλή εντύπωση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο για αυτό η πιθανή πρόταση σε κάποιους συνεργάτες ή σε άτομα μιας ομάδας που ανήκετε θα είναι πολύ καλή γιατί θα σας φέρει χρήματα.

Γενικά: Έχετε πάρει αποφάσεις και πιθανόν να φαίνονται ακραίες αλλά ίσως να μην μπορείτε να κάνετε αλλιώς και να κάνετε γενικές εκκαθαρίσεις. Μπορεί να πετάξετε από το σπίτι πράγματα που δεν σας χρειάζονται πλέον. Επίσης μια ξαφνική μετακόμιση από ένα χώρο σε έναν άλλο θα σας δημιουργήσει μεγάλη πίεση αλλά θα κάνετε μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Είστε κάπως στριμωγμένοι και πιθανόν να ξεσπάσετε ξαφνικά σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας δημιουργήσει ένταση. Καλύτερα είναι να κρατήσετε τόνους ήρεμους. Και δίκιο να έχετε καλό είναι να το αποδείξετε με ένα πολιτισμένο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η βιαστική απόφαση για ένα ταξίδι πιθανόν να σας αγχώνει και να μην είστε ο εαυτός σας. Από την άλλη η μετακίνηση από τον έναν χώρο στον άλλο μέσα στην δουλειά σας μπορεί να σας εκπλήξει δυσάρεστα. Αν το δείτε πιο ανοικτά οι αλλαγές χρειάζονται.

Γενικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες σημαντικές αναθεωρήσεις και κυρίως να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας την αλήθεια από το ψέμα. Είναι όμως πολύ σημαντική η παρουσία σας σε ό, τι και να κάνετε.
Ερωτικά: Είστε πολύ μπροστά τουλάχιστον για σήμερα γιατί θα ξέρετε τι χρειάζεται να κάνετε χωρίς να βιώσετε κάποια εμπειρία πόνου. Θα δράσετε την κατάλληλη στιγμή και θα είστε πολύ δυναμικοί εκεί που χρειάζεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά σας γιατί το πιο δύσκολο σε σας είναι ότι βαριέστε εύκολα. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πετύχετε πολλά πράγματα.

Γενικά: Προσπαθώντας να αποσπάστε πληροφορίες που θα σας δείξουν την αλήθεια, σίγουρα θα ζοριστείτε να κάνετε την αρχή αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ευκαιρία να βγείτε μπροστά.
Ερωτικά: Νιώθετε πολύ πιο δραστήριοι από άλλες φορές και πιθανόν να χαλάσετε κάποιες ισορροπίες γιατί θα βγείτε έξω από τα νερά σας. Ίσως να μην βρίσκεστε βέβαια στην πιο καλή σας διάθεση και κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να σταματήσετε κάπως μια συνήθεια και με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε τις κρυμμένες σας δυνατότητες. Καλό είναι να προσέξετε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας γιατί πιθανόν μετά από μια κίνηση να προκαλέσετε ανασφάλεια.
Πηγή:astrology.gr