Ντοκουμέντο: Η τελευταία έξοδος του χαμογελαστού Παντελή, πού βρισκόταν λίγες ώρες πριν το μοιραίο [video]

Ο Παντελής Παντελίδης μονοπωλεί και συγκινεί όλο το πανελλήνιο για το τραγικό τέλος που βρήκε. Ο κόσμος δείχνει την συμπαράσταση στο πρόσωπο του λαΙκού τραγουδιστή με όλους τους τρόπους και τα μέσα.
Ένα βίντεο που ανέβασε ένας φίλος του, όπως γράφει, δείχνει τον ΠαντελήΠαντελίδη να διασκεδάζει με τρεις φίλους του, ανέμελος και ευτυχισμένος, σε νυχτερινό μαγαζί.
Στο συγκλονιστικό στιγμιότυπο που ανέβασε ο φίλος του Christiano de Tsana, όπως είναι το διαδικτυακό του όνομα στο Facebook, δείχνει εκείνος, άλλους δύο φίλους και τονΠαντελίδη να διασκεδάζουν, χωρίς να μπορούν να φανταστούν ότι αυτή έμελλε να είναι ητελευταία έξοδος του τραγουδιστή.
Ο τραγουδιστής ήταν χαρούμενος, σιγοτραγουδούσε με ένα τσιγάρο στο χέρι.
Σύμφωνα με το πρόσωπο που ανέβασε το βίντεο, πρόκειται για την τελευταία έξοδο τουΠαντελίδη, τα ξημερώματα μετά την τελευταία πρόβα που έκανε για την πρεμιέρα του TEATRO που δεν έγινε ποτέ.
Λίγη ώρα μετά, προφανώς, ο τραγουδιστής συνάντησε τις δύο φίλες του, την 21χρονη Φρόσω και την 30χρονη Μίνα και συνέχισαν τη διασκέδασή τους αλλού.
Το τέλος γνωστό…
Στις 8.15 το πρωί, το τζιπ που επέβαιναν με οδηγό τον Παντελή κατέληξε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, «σκισμένο» από τις σιδερένιες μπάρες του δρόμου, στοιχίζοντας τη ζωή στον 32χρονο λαϊκό τραγουδιστή.
[πηγή:fimes]
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από την τελευταία έξοδο του Παντελή Παντελίδη:
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment