Κηδεία Παντελίδη: Λιποθυμίες, ασθενοφόρα. Απίστευτες σκηνές σπαραγμού και πόνου

Τεράστια προβλήματα αυτή την στιγμή στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης στην κηδεία, υπάρχουν προβλήματα στην κίνηση ενώ ο ιερέας συνιστά ψυχραιμία μέσα και έξω από την εκκλησία.
Αυτή την στιγμή, οι ουρές του κόσμου φτάνουν τα 200 μέτρα, μέσα στην εκκλησία που γίνεται η κηδεία επικρατεί απίστευτος συνωστισμός, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ασφυκτιά και να γίνονται απρόβλεπτες καταστάσεις, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να λιποθυμούν και το ΕΚΑΒ να μην μπορεί να προσεγγίσει λόγο της κοσμοσυρροής. Η αστυνομική διεύθυνση της Ν. Ιωνίας, προειδοποιεί και κάνει έκκληση για ψυχραιμία και παρακαλεί τον κόσμο που προσκυνάει την σορό του καλλιτέχνη να απομακρύνεται από την εκκλησία.
Μαζί με τους συγγενείς και φίλους, οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη είναι αυτή τη στιγμή στον Άγιο Σπυρίδωνα για να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή.
Η στιγμή του αποχαιρετισμού είναι δύσκολη γενικά, όμως στην περίπτωση του Παντελή Παντελίδη εξελίχθηκε σε τραγικό γεγονός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr πολύς είναι ο κόσμος που δεν άντεξε, ξέσπασε σε ανααφιλητά και από την ένταση της στιγμής έχασε τις αισθήσεις του! Οι θαυμαστές του δεν μπορούν να πιστέψουν οτι χάθηκε ο Παντελής Παντελίδη!
Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία του Παντελή Παντελίδη:
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment