Γάμος Βουτσά-Κατσαβού: Πώς ήταν ο 84χρονος γαμπρός, σε ποιο μήνα έγκυος η Αλίκη [φωτο]

Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει εδώ και μέρες. Η Αλίκη φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Valtadoros, ενώ το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε με τον hairstylist της για να ανανεώσει λίγο το λουκ της.
Η ίδια μάλιστα ήταν πολύ ενθουσιασμένη για το γάμο και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE είχε αποκαλύψει:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο, αλλά στην ουσία ξέρω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί ήδη εδώ και δύομιση χρόνια ζούμε σαν παντρεμένοι. Πρακτικά δεν θα αλλάξει κάτι, απλά ο γάμος επισφραγίζει μια σχέση που μέχρι τώρα είναι πετυχημένη. Συζούσαμε από την αρχή της σχέσης μας…»
Η τελετή έγινε στο Δημαρχείο Αθηνών, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Κοντά στο ζευγάρι ήταν μερικοί καλοί τους φίλοι, ενώ μάρτυρες – κουμπάρες στο γάμο θα είναι οι: Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Ντούμα.
Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού:

Καθ’όλη τη διάρκεια της τελετής ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και και να χαίρονται κάθε στιγμή της ένωσης τους με τα δεσμά του γάμου.
Να θυμίσουμε πως σύντομα το νιόπαντρο ζευγάρι περιμένει την έλευση του «απόγονου» αφού η Αλίκη είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα και περιμένει αγόρι, δίνοντας διπλή χαρά στονΚώστα Βουτσά που ξανανιώνει μέσα από αυτήν την σχέση.

Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment