Η συμπληρωματική κατάθεση της Φρόσως και τα στοιχεία που δείχνουν τον οδηγό του τζιπ

Τα αίτια του δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ταλαντούχος, Παντελής Παντελίδης παραμένουν άγνωστα. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο.
«Το όχημα δεν μετακινήθηκε στιγμή για να μην υπάρχουν υπόνοιες για το οτιδήποτε. Το προσωπικό της εταιρίας ήρθε στο σημείο με σύγχρονο εξοπλισμό και έκανε τη δουλειά του. Τα αποτελέσματά τους από την πραγματογνωμοσύνη αυτή θα γίνουν γνωστά σε περίπου ένα μήνα», λέει χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή στον Ελεύθερο Τύπο.
Μάλιστα, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει πως όλα δείχνουν ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν σε άριστη κατάσταση και πηγές από την Τροχαία αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δημιουργεί αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο οδηγός: «Από τα στοιχεία που έχουμε είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Θα γίνουμε απόλυτα σίγουροι όταν πάρουμε στα χέρια μας τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που θα πιστοποιούν που καθόταν ο καθένας».
Τέλος, τις επόμενες μέρες οι αστυνομικές αρχές θα πάρουν συμπληρωματική κατάθεση από την 21χρονη Φρόσω, μιας και στην πρώτη κατάθεση βίωνε μετατραυματικό σοκ. (Πηγή:gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment