Μπορείτε να καταλάβετε ποιο νυφικό κοστίζει 100 ευρώ και ποιο 2.000

Η ημέρα του γάμου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τις νύφες που θέλουν να λάμπουν και πολλές είναι εκείνες που ψάχνουν αρκετούς μήνες πριν το νυφικό που θα φορέσουν.
Ακριβά ή πιο φθηνά, υπάρχουν νυφικά σε πολλά σχέδια και υφάσματα, κατάλληλα για τον τύπο κάθε γυναίκας. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που οι νύφες ξοδεύουν μια μικρή περιουσία στα νυφικά φορέματα με τους άνδρες ιδιαίτερα να μην μπορούν εύκολα να καταλάβουν την διαφορά ανάμεσα στους οίκους και στα υφάσματα.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου και οι ίδιες οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν πολύ εύκολα βλέποντας ένα νυφικό πόσο κοστίζει πραγματικά. Η Daily Mail δημοσιεύει μερικά φθηνά και ακριβά νυφικά θέλοντας να δείξει ότι πολλές φορές ένα κομψό φόρεμα δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία. Εσείς μπορείτε να καταλάβετε στα παρακάτω αμέσως ποιο είναι πιο ακριβό πριν δείτε την τιμή;

Δείτε τις φωτογραφίες και τις τιμές

1
1. Αριστερά 110 ευρώ - Δεξιά 1.548 ευρώ
2
2. Αριστερά 1.807 ευρώ - Δεξιά 123 ευρώ
3
3. Αριστερά 194 ευρώ - Δεξιά 2.526 ευρώ
4
4. Αριστερά 1.807 ευρώ - Δεξιά 123 ευρώ
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment