H βόμβα με την τοξικολογική του Παντελή και οι συνέπειες

Σας είπα από την αρχή ότι από δω μέσα θα γράφουμε μόνο αλήθειες. Και πάνω σε αυτή την γραμμή θα κινηθούμε παρά το όποιο κόστος. Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΒΗΜΑ έδειξαν ότι ο Παντελής είχε στο αίμα του εξαπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το κανονικό που θα έπρεπε να έχει ένας οδηγός.

Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Σε περίπτωση που ισχύει το ρεπορτάζ που θέλει την έκθεση της Πυροσβεστικής να τοποθετεί τον καλλιτέχνη στο τιμόνι, τότε σε πρώτη φάση η ασφαλιστική εταιρεία αποζημιώνει όλα τα μέρη που εμπλέκονται στον τροχαίο.

Σε δεύτερη φάση η ασφαλιστική είναι υποχρεωμένη από τον νόμο να κινηθεί εναντίον του υπαιτίου. Αν ο υπαίτιος είναι νεκρός, τότε εναντίον της οικογενείας του. Αν ο υπαίτιος ήταν ύπο την επήρεια αλκοόλ, τότε η οικογένεια δεν μπορεί να διεκδικήσει απολύτως τίποτε από την ασφαλιστική αλλά υποχρεούται να αποζημειώσει και τα λοιπά μέρη.

Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει πολύ απλά ότι το επόμενο βήμα της όλης ιστορίας τοποθετείται στα δικαστήρια. Με την ασφαλιστική να διεκδικεί από την οικογένεια ή από την όποια περιουσία έχει αφήσει πίσω του ο Παντελής και την οικογένεια να υπερασπίζεται τα κεκτημένα της. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Βάλτε επίσης και κάτι άλλο στο μυαλό σας. Υπάρχουν ήδη δεδικασμένες αποφάσεις στον Άρειο Πάγο που θέλουν και τους συνοδηγούς να έχουν κατα 30% την ευθυνη του τροχαίου όταν αυτοί επιτρέπουν κάποιον υπο την επήρεια αλκοολ να οδηγήσει…
(Nassos Blog)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment