4 στιγμές στο σεx που θέλεις να διαγράψεις

Εσύ αλλού την ήθελες την ηδονή, κι εκείνος αλλού την βρήκε!
Το πέος του ορθώθηκε μια χαρά, η λίμπιντό σου ήταν σούπερ ανεβασμένη κι εκεί που έλεγε θα έχουμε μια σούπερ διείσδυση το πέος του κόλλησε στον αφαλό του.
Τέτοια κίνκι για εκείνον, τρελά για εσένα μπορεί να βιώσεις αρκετά. Το αυτί σου μπορεί να τον φτιάχνει πιο πολύ από το στήθος σου, τα δαχτυλάκια του ποδιού σου να τον ξεσηκώνουν περισσότερο από τους γλουτούς σου (κι εσύ να μην έχεις κάνει πεντικιούρ), και πολλά ακόμα που ούτε το μυαλό σου πάει!
Αν αυτά που εκείνος επιμένει πως είναι light τα βρίσκεις too much για εσένα, δεν χρειάζεται να ενδώσεις. Μιλήστε, βρείτε μια λύση κι αν δεν θέλει να ακούσει, ας σε πει ξενέρωτη, πάμε στον επόμενο. Αν πάλι θέλεις να ανοίξεις τις εμπειρίες σου, δοκίμασε αυτό που σε ξενερώνει λιγότερο.
Τα φαγητά μας βγήκαν ξινά:
Είπατε να κάνετε το σεξ πιο πιασάρικο, τύπου ''9 ½ Εβδομάδες'' και εξοπλίστηκες με σαντιγί, μέλια του βουνού και των ανθέων και καυτή σοκολάτα.
Σενάριο πρώτο: το μέλι κόλλησε! Η αποτρίχωση και των δύο δεν ήταν ολική και οι μικρές σας περιοχές κολλήσανε στα μέλια. Κι είναι ο πόνος μεγάλος σαν να κάνεις χαλάουα όταν προσπαθείς να βγάλεις το μέλι.
Σενάριο δύο: η σοκολάτα ήταν λιγουριάρα: και ψάχνατε νερό και δεν βρίσκατε. Άσε που τα σεντόνια γίναν χάλια, τα μαλλιά σου το ίδιο και ο χαμός δεν άξιζε της απόλαυσης.
Προσοχή λοιπόν στα εξωτικά φαγιά στο κρεβάτι. Αν ψοφάτε για ποικιλία, απολαύστε θαλασσινά πριν το κρεβάτι!

Η περίοδος σε πρόδωσε:
Ο κόκκινος εχθρός δεν ήταν στην ώρα του να έρθει. Πλύθηκες, αποτριχώθηκες, έβαλες τα σέξι εσώρουχά σου και βουρ στον πατσά.
Αλλά εκεί που φτάσατε στο κρεβάτι και ξεκίνησε το παιχνίδι, κι είπε κι αυτός να σου δώσει ένα- δύο φιλιά εκεί χαμηλά, ουπς, κόκκινος πανικός εκεί χαμηλά.
Αλλαγή εσωρούχου, παυσίπονο και δεν πτοούμαστε!
Τα αεροπλανικά σας έστειλαν στο ΚΑΤ
Σας έφεραν πεσκέσι το Κάμα Σούτρα και ο ενθουσιασμός υπήρξε μεγάλος. Μα βρε, πως τα κάναν αυτά τα σούπερ κόλπα στην Ινδία! Με το βιβλίο ανά χείρας επιδοθήκατε στα κόλπα που όμοιά τους δεν υπήρξαν άλλα, κι εκεί το πράγμα μπερδεύτηκε, ο πανικός υπήρξε μέγας και το ατύχημα δεν άργησε να έρθει.
Κι από την ηδονή, βρεθήκατε στο κρεβάτι του πόνου μες την ντροπή.
πηγή:womenonly.gr 
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment