Χρουσαλά: 3ημερο πάρτι γενεθλίων στο Μαϊάμι. Το barbeque στην πισίνα και το… καθιστό δείπνο

Τριήμερο πάρτι για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα στο Μαϊάμι με εκλεκτούς καλεσμένους. 
Το ζευγάρι κάλεσε τους φίλους και τις οικογένειες τους στο πάρτι που είχε οργανωθεί πολύ καιρό πριν, από την ίδια τη Μαριέττα.
AdTech Ad
 Ανήμερα των γενεθλίων της Μαριέττας όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι ξεκίνησε τους εορτασμούς με ένα μπάρμπεκιου πάρτι δίπλα στην πισίνα του σπιτιού τους.
Ο κήπος αλλά και το σπίτι ήταν κατάφωτα και η διακόσμηση ήταν λιτή και μοντέρνα με το μπλε και το λευκό, τα αγαπημένα χρώματα της Μαριέττας, να κυριαρχούν παντού, από τα τραπεζομάντηλα μέχρι και το ίδιο της το φόρεμα.
Το πάρτι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Όλοι οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στη βίλα του ζευγαριού, που έχει άπλετο χώρο και είναι χτισμένη μέσα σε έναν εντυπωσιακό κήπο, με την μεγάλη πισίνα να δεσπόζει. Την επόμενη μέρα το χαλαρό σκηνικό άλλαξε και στον κήπο στρώθηκαν μεγάλες ροτόντες, πάντα με λευκά τραπεζομάντηλα.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα γκουρμέ δείπνο, υψηλών προδιαγραφών, το οποίο επιμελήθηκε πολύ γνωστός σεφ. Κυρίαρχο στοιχείο στο δείπνο ήταν τα θαλασσινά, μια γεύση από Ελλάδα, αλλά και η σαμπάνια που έρεε εν αφθονία.
 Η γιορτή και το ατελείωτο άρτι, όμως, δεν έληξε εκεί... Με το που μαζεύτηκε το δείπνο, ξεκίνησε η προετοιμασία για τον... τρίτο γύρο των εορτασμών, ένα Κυριακάτικο brunch,κατά τα αμερικανικά δεδομένα, ένας συνδυασμός δηλαδή breakfast και lunch. (Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment