Tα συγκινητικά λόγια της Καρλάκη:Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη,όταν έκανε τατουάζ τον Παντελή

Η Μαρία Καρλάκη σοκαρίστηκε από το θάνατο του φίλου της, Παντελή Παντελίδη και όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς πριν από λίγες μέρες έκανε στον ώμο της ένα τατουάζ, ένα στίχο από το τραγούδι «Και εγώ σ’ αγαπώ» του Παντελή.
Η ίδια είπε γι’ αυτό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Έχω ένα τατουάζ στο σβέρκο που συμβολίζει την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον παππού μου. Στον ώμο μου πια έχω και τον Παντελή γιατί και εκείνον τον νιώθω οικογένειά μου. Περάσαμε πολλές όμορφες στιγμές μαζί και του άξιζε να έχει τη θέση που έχει και η οικογένειά μου. Τώρα είναι στον ουρανό μαζί με τη μανούλα μου»/
Και αποκάλυψε τι συνέβη όταν πήγε να κάνει το τατουάζ: «Γύρισα και είπα στον άνθρωπο που θα μου έκανε το τατουάζ να βάλει όλη την ώρα της διαδικασίας το τραγούδι του Παντελή “Και εγώ σ’ αγαπώ”. Την ώρα λοιπόν που μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε, κόλλησε το Internet και το τραγούδι δεν έπαιξε ποτέ. Την ώρα που μου τελείωσε ο άνθρωπος το τατουάζ και μου το σκούπισε, ξεκίνησε ξαφνικά να παίζει στο Internet το τραγούδι του Παντελή που είχα αποτυπώσει στο δέρμα μου. Έπαθα σοκ. Του λέω εντάξει είσαι και εσύ μάρτυρας σε αυτό που συνέβη». (Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment