Μνημόσυνο Παντελίδη: Υποβασταζόμενοι οι γονείς του–Με τραγούδια στον τάφο του τίμησαν την μνήμη του

Για ακόμα μία φορά, το αδιαχώρητο επικράτησε στην τελευταία κατοικία του Παντελή Παντελίδη στο μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατό του.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του ΑΘηνά Παντελίδη και Σταύρος Παντελίδης αλλά και οι μικρότεροι αδελφοί του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει. «Κουράγιο Σταύρο» έσπευσαν να πουν στον πατέρα του στενοί φίλοι της οικογένειας με τον ίδιο τον κύριο Παντελίδη να δείχνει πραγματικά καταρρακωμένος. Έμεινε έξω από την εκκλησία και πέρασε στο εσωτερικό της μαζί με τη σύζυγό του λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τελετής. Λίγο αργότερα, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στην τελευταία κατοικία του τραγουδιστή όπου και ακούστηκαν στη διαπασών αγαπημένες του επιτυχίες, συνεχίζοντας έτσι άτυπα αυτό που ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, μετά από την παράκληση του αδελφού του Τριαντάφυλλου να ακούγονται δυνατά τα τραγούδια του, για να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του. (Πηγή: gossip-tv.gr)
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment