Μάχη Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για Έλληνα άσσο

Μπορεί Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ να έχουν πολλές διαφορές, ωστόσο υπάρχει ένα κοινό σημείο μεταξύ τους όσον αφορά τη μεταγραφική τους πολιτική.
Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι επιδιώκουν να αποκτούν την "αφρόκρεμα" της ελληνικής αγοράς. Κοινώς, αν ένας παίκτης της Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει, πόσω μάλλον αν πρόκειται για Έλληνα, μπαίνει στο "στόχαστρο" των δυο αντιπάλων.
Άλλωστε, το ίδιο συνέβη και πριν από δύο χρόνια με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είχε προτάσεις τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ΠΑΟΚ, προτού τελικά επιλέξει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. 
Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, αναμένεται να έχουμε ακόμα μια μεταγραφική κόντρα, καθώς ένας νεαρός Έλληνας άσος φέρεται να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα των δυο ομάδων.
Ο λόγος για τον Πέτρο Ορφανίδη. Ο 19χρονος μέσος αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος και δείχνει πως έχει τα φόντα να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Ορφανίδης έχει ήδη πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού στην Ξάνθη και μετρά 10 συμμετοχές με 4 ασίστ φέτος. Παράλληλα, είναι εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Νέων, με την οποία έχει 10 συμμετοχές και 5 γκολ.
Δεν είναι, επομένως, καθόλου παράλογο που δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας ετοιμάζονται να δώσουν "μάχη" για την απόκτησή του.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment