Στα δικαστήρια οι γονείς του Παντελή Παντελίδη: Γιατί «δείχνουν» Σκορδά - Καβατζίκη [video]

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τις επόμενες κινήσεις των απελπισμένων γονιών του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, όταν φυσικά καταφέρουν και οι ίδιοι να ηρεμήσουν έστω λίγο, από το σοκ του χαμού του αγαπημένου τους Παντελή.
Έτσι, όπως αναφέρουν πρόσωπα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον τα επόμενα βήματα τους είναι να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος.
Ωστόσο κάνουν λόγο πώς θα κινηθούν ακόμα και δικαστικά σε όποιον έκρινε σκληρά και άδικα τον Παντελή Παντελίδη με αφορμή το αυτοσχέδιο τραγούδι με την επίμαχη λέξη «κατεχόμενα».
Ο θόρυβος κατακραυγής που είχε σηκωθεί, στεναχώρησε τον Παντελίδη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε εκφράσει την πίκρα του στην μητέρα του και κανείς δεν το κρύβει πως, το οικογενειακό του περιβάλλον θεωρεί εν μέρει υπεύθυνους όλους αυτούς, για την ψυχολογική κατάσταση του Παντελή, που τον οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα.
Η παρομοίωση του τραγουδιστή έφτασε και στο τραπέζι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η κουβέντα σύντομα εξελίχθηκε σε τρικούβερτο καβγά μεταξύ του Άρη Καβατζίκη και του Θέμη Γεωργαντά, ενώ αυστηρή κριτική άσκησε και η Φαίη Σκορδά στον Παντελή Παντελίδη.
Ο διάλογος είχε ως εξής:
Άρης: Ας έλεγε «αν δεν φάω το χαλούμι θα κλειστώ μες στο λαγούμι».
Θέμης: Δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι σου καθόλου, ειρωνεύεσαι τον Παντελίδη.
Άρης: Δεν του καταλογίζουμε κακία, αλλά ήταν μια άκαιρη στιγμή.
Φαίη: Δεν έπρεπε να το κάνει.
Μαρία: Ένας καλλιτέχνης δεν έχει κάποιον μάνατζερ; Έπρεπε να βγει εκείνη την ώρα πάνω να τον μαζέψει! Δεν είναι αστείο!
Φαίη: Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε… Αυτό με γεια του και με χαρά του! :Αλλά το να βγεις, να πας εκείς και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει!
Άρης: Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα – κατεχόμενα!
Θέμης: Τι λες τώρα; Δικαστής είσαι; Βάλε μια άνω τελεία! Είναι ένας εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια άτυχη στιγμή.
Φαίη: Αν το έκανε αυτό ο Ρουβάς, τι θα λέγατε;
Θέμης: Τι να επανεξετάσουμε Άρη μου; Αν θα πάμε στα μπουζούκια; Θα μας τρελάνεις;
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Σκορδά για Παντελίδη:

fimes
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment