Παντελίδης: Απαρηγόρητη η πρώην του, τι σύμβολο-μήνυμα άφησε στο facebook για τον Παντελή

Το δράμα για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη δεν λέει να καταλαγιάσει με τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα να φτάνουν από όλες τι άκρες τις Ελλάδας και από όλους τους ανθρώπους.
Μια ιδιαίτερη πτυχή στη ζωή του Παντελή Παντελίδη
Είναι γνωστό πως ο Παντελής έπαιρνε έμπνευση για τα τραγούδια του από πραγματικά γεγονότα, και δη έρωτες και χωρισμούς από την ίδια του τη ζωή.
Ένα πρόσωπο όμως αποτελούσε σταθερή πηγή έμπνευσης για τον Παντελίδη και έπαιξε και σημαντικό ρόλο στην ζωή του τραγουδιστή.
Πρόκειται για την εντυπωσιακή ξανθιά barwoman Μαρία Γεωργακάκη, θυελλώδης έρωτας για τον Παντελή πριν γίνει πρώτο όνομα.
Μετά από πολλές προσπάθειες επασυνδέσης πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δυο τους δεν διατηρούσαν σχέσεις. Φίλος και των δύο λέει ότι το προσπάθησαν πολύ ωστόσο η Μαρία ουδέποτε κατάφερε να συμβιβαστεί με την ιδέα της δημοσιότητας του φαινομένου Παντελίδη.
Η κοπέλα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που ενημερώθηκαν για την απώλεια του τραγουδιστή με τον πλέον τραγικό τρόπο. Και οι πληροφορίες που μας έφθασαν ήταν ότι στην κυριολεξία κατέρρευσε και όλη την χθεσινή ημέρα ήταν πραγματικά σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με ελάχιστους κολλητούς της φίλους να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.
Με μια ματιά στο facebook της Μαρίας Γεωργακάκη και ο πλέον άσχετος μπορεί να καταλάβει τα πάντα… Μαύρο στην φωτογραφία προφίλ, μαύρο με ένα λευκό περιστέρι στην φωτογραφία εξωφύλλου.
Δείτε το σύμβολο-μήνυμα της Μαρίας, πρώην του Παντελή Παντελίδη:
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment