Απόλυση Φαίης Σκροδά για Παντελίδη: Ποιος την απειλεί

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνίστρια τη Φαίη Σκορδά.
Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά λίγες ώρες μετά το τελευταίο “αντίο” στον Παντελή Παντελίδη, έχει έρθει αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου! Ο λόγος;
Τα σχόλια που έκανε δύο μέρες πριν τον τραγικό θάνατο του, με αφορμή τον στίχο του Παντελή Παντελίδη για την Κύπρο και τα Κατεχόμενα.
Η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό μαζί με τον Άρη Καβατζίκη κατέκριναν τον τραγουδιστή και το κομμάτι με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα και την τραγωδία με τον θάνατο του Παντελίδη, η παρουσιάστρια δέχθηκε τα πυρά εκατοντάδων ανθρώπων.
Μετά τον βομβαρδισμό υβριστικών μηνυμάτων στους λογαριασμούς της κοινωνικής δικτύωσης, τώρα θαυμαστές του καλλιτέχνη αποφάσισαν να μαζέψουν υπογραφές για να ζητήσουν από την διοίκηση του Αντ1 να την απολύσει!
Οι φανατικοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη τα έχουν βάλει με την γνωστή παρουσιάστρια γράφοντας σε όλα τα profiles της Φαίης Σκορδά στα Social Media άσχημες κουβέντες, ακόμα και κατάρες για την ίδια, την οικογένειά της και τους συνεργάτες της.
Δείτε τη φωτογραφία που ζητούν την απόλυση της Φαίης Σκορδά:

Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment