Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ετοιμάζει νέο κόμμα;

Νέο κόμμα ετοιμάζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής προσανατολίζεται να ανοίξει τα χαρτιά της και να αποκαλύψει τα σχέδιά της σχετικά με την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά, η κ.  Κωνσταντοπούλου οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση και από τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, με τον οποίο συνεργάστηκε «ανεπιτυχώς» στις τελευταίες εθνικές εκλογές, καθώς λόγω έλλειψης χρόνου δεν είχε άλλα περιθώρια να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο παρά μονάχα ως «ανεξάρτητη», συνεργαζόμενη με το συγκεκριμένο κόμμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό της Λαϊκής Ενότητας η αρχηγική παντοδυναμία του Παναγιώτη Λαφαζάνη έχει αρχίσει να υφίσταται φθορά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φωνές αμφισβήτησης σε σχέση με την προοπτική που θα έχει το κόμμα, εάν στις επόμενες εθνικές εκλογές δοκιμάσει την τύχη του με την ίδια ηγετική ομάδα και υπό τη δική του καθοδήγηση.
Άγνωστο παραμένει εάν, στο πλαίσιο των επόμενων πρωτοβουλιών της Ζ. Κωνσταντοπούλου, θα «συναντηθεί» ο δρόμος της με αυτόν του πρώην «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας, Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος ξεκίνησε τη δική του μάχη από την Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, με το κίνημα DIEM25.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment