Έξαλλη η Φράνκα Ράιτ με Παλαιτσάκη: Τι απάντησαν οι «Pink Floyd» για τον Παντελίδη [video]

Η Νανά Παλαιτσάκη τα μπέρδεψε άσχημα. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Παντελή Παντελίδη έκλαψε στην τηλεόραση λέγοντας άλλαντ’ άλλων. Συγκλονισμένη η Νανά Παλαιτσάκη διαβάζει το μήνυμα που της στέλνει «η σύζυγος του θρύλου των Pink Floyd David Gilmour, Φράνκα Ράιτ, τη στιγμή που το ζευγάρι παρακολουθεί από τη Δανία τη ζωντανή μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη από το EPSILON TV και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη (20/2/2016).»
Στην πραγματικότητα η Φράνκα Ράιτ ήταν απλώς παντρεμένη τη δεκαετία του ’80 για δέκα χρόνια με τον Richard Wright (και ΟΧΙ με τον Γκίλμορ) ο οποίος Wright άλλωστε έχει πεθάνει.
Δείτε τις φωτογραφίες με τα σχόλια από το facebook:

Άρα, ποιος είναι στη γελαστή -και άρα άσχετη τελείως με τον Παντελίδη– φωτογραφία με την Φράνκα Ράιτ;
Ο νεαρός Αντονέλλο Ρούσο λοιπόν, τον οποίο η Νανά Παλαιτσάκη θεώρησε David Gilmour και ενέπλεξε στα της κηδείας του Παντελίδη, είναι έξαλλος που οι εικόνες του παίχτηκαν στην τηλεόραση και ανέβηκαν στο YouTube και απαιτεί συγγνώμες, όχι μόνο στον ίδιο αλλά και στην Φράνκα Ράιτ αλλά και στον David Gilmour και τη γυναίκα του.
Με τα σπαστά αγγλικά του μπήκε στον τοίχο της Νανάς Παλαιτσάκη και διευκρίνισε πως η φωτογραφία (παλιότερη φωτογραφία έτσι κι αλλιώς και άσχετη με τον Παντελίδη) ήταν προσωπική.
Διαβάστε τι έγραψε στη Νανά Παλαιτσάκη:

Με δυο λόγια, η Νανά Παλαιτσάκη τους τα έκανε κουλουβάχατα.
Η ίδια η Φράνκα Ράιτ διαμαρτύρεται έντονα και η Νανά Παλαιτσάκη φέρεται να της διαγράφει τα μηνύματα – το πιο πρόσφατο που έκανα screeshot είναι αυτό:

Και η Φράνκα Ράιτ λοιπόν είναι ενοχλημένη που θα δουν την προσωπική φωτογραφία της με τον Antonello Russo εκτός Ελλάδας.
Κι όλα αυτά, σε ένα στάτους με το οποίο η κα Παλαιτσάκη υπερασπιζόταν την ακρίβεια των λεγομένων της και παρουσίαζε ως απόδειξη την ίδια τη «φίλη της» Φράνκα Ράιτ!
(Είναι πάντως συναρπαστικό πως μετά από όλο το μπέρδεμα, η Νανά Παλαιτσάκη θίχτηκε κιόλας!)
Έκτοτε δεν απολογήθηκε ούτε ανέβασε κάποιο άλλο διευκρινιστικό στάτους, παρότι οι άμεσοι πρωταγωνιστές όχι απλά τη διέψευσαν αλλά είναι και έξαλλοι μαζί της.
Δείτε το βίντεο με την Νανά Παλαιτσάκη:
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment