Κηδεία Παντελίδη: το πάρτυ γενεθλίων που δεν έγινε ποτέ και ο σπαραγμός των γονιών

Πλήθος κόσμου με δάκρυα στα μάτια και τραγούδια αποχαιρέτισε τον Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.
Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Παντελίδη ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.
Η μητέρα του Αθηνά Παντελίδου υποβασταζόμενη ακολούθησε την πομπή με τη σορό του παιδιού της στο κοιμητήριο, ενώ ο πατέρας του μην αντέχοντας στη διάρκεια της κηδείαςέμεινε για λίγο στην εκκλησία και ύστερα μεταφέρθηκε και εκείνος στο κοιμητήριο.
Ενα φέρετρο τυλιγμένο με την ελληνική σημαία από τους συμμαθητές του στο Πολεμικό Ναυτικό, συνοδεύτηκε από ένα τεράστιο πλήθος κόσμου, το οποίο σιγοτραγουδούσε και χειροκροτούσε τον καλλιτέχνη, φωνάζοντας «αθάνατος, αθάνατος».
Το πρωί η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με τον κόσμο να φτάνει για να πει το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής, που έπαιζε το «Είχα κάποτε μια αγάπη», οι θαυμαστές τραγουδούσαν.
Οι στιγμές, που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας ήταν πραγματικά δραματικές, με τους γονείς του καλλιτέχνη να «λυλίζουν» μέσα στην εκκλησία, όπου βρίσκονταν μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι.
«Παντελή μου, παλικάρι μου», φέρεται να μονολογούσε η μητέρα του.
Εν τω μεταξύ όπως αποκαλύφθηκε, πρεμιέρα και πάρτι γενεθλίων θα έκανε ο ΠαντελήςΠαντελίδης το βράδυ της Παρασκευής, όμως… η μοίρα είχε άλλη γνώμη. Με τα μάτια «σημαδεμένα» από το κλάμα, οι κολλητοί του τραγουδιστή μίλησαν για το χαμό του.
«Είχαμε φτιάξει μια τούρτα με εμένα, τον Παντελή και τον Πάνο να την κόψουμε στο καμαρίνι, να δούμε την πρόβα τζενεράλε και να γελάσουμε. Δεν έχω λόγια… Αυτό το παιδί το αγαπάω πολύ», είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Θέμης.
Ένας άλλος καλός φίλος του Παντελή, ο Πάνος, εξομολογήθηκε με πόνο πως δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πως ο κολλητός τους δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. «Δεν το έχουμε πιστέψει ακόμα! Όσο και να το βλέπουμε, δεν το έχουμε πιστέψει», ανέφερε.
Ο κολλητός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Παναγιώτης ήταν από τους πρώτους που παρευρέθηκαν στο σπίτι του τραγουδιστή όταν έφτασε η σορός του.
Συγκλονισμένος από το χαμό του φίλου του «ανέβασε» φωτογραφίες τους στο facebook και έγραψε: «Αγοράκι μου σε είδα σήμερα κοιμόσουν βαριά. Αύριο όμως κοίτα τι σου έχω, το θυμάσαι εεεεε»
Δείτε βίντεο από την κηδεία του Παντελίδη:


Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment