Ανατροπή φωτιά για τον θάνατο Παντελίδη: «Ο φονιάς του Παντελή είναι…»

Νέα τροπή παίρνει το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή του λαϊκού ειδώλου Παντελή Παντελίδη.
Τον Παντελή Παντελίδη αποχαιρέτησαν χθες συγκλονισμένοι χιλιάδες πολίτες μαζί την μάνα, τον πατέρα και τα αδέρφια στη Νέα Ιωνία.
Η αρχική παραφιλολογία ότι ο Παντελίδης έτρεχε με το θηριώδες τζιπ στην γέφυρα της παραλιακής αποδεικνύεται αυθαίρετη και λανθασμένη.
Ο έμπειρος πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς με δήλωση-βόμβα δίνει μια νέα συγκλονιστική τροπή στην τραγωδία και στο απίστευτο σενάριο που έγραψε η μοίρα για το αυτοδημιούργητο παλικάρι.
« Ο φονιάς του Παντελίδη είναι η παράνομη σιδεριά που είχε στηθεί πάνω από το τσιμεντένιο κράσπεδο, η οποία διαπέρασε το τζιπ και του στέρησε την ζωή. Αν δεν υπήρχε το σίδερο- φονιάς, που κάποιοι τοποθέτησαν παράνομα εκεί, ο Παντελίδης ίσως και να ζούσε, διότι δεν έτρεχε με περισσότερα από 90 χιλιόμετρα την ώρα.
Δεν ξέρω ποιος έβαλε εκεί, εδώ και χρόνια, αυτό το σίδερο, λέει ο έμπειρος πραγματογνώμονας, η περιφέρεια ή ο δήμος, ξέρω όμως ότι δεν έπρεπε να υπάρχει.», λέει ο κος Μαδιάς.
Από την πρώτη στιγμή ο ειδικός και πολύπειρος Παναγιώτης Μαδιάς είχε εκφράσει την εκτίμηση ότι ο Παντελής Παντελίδης προσπάθησε για αρκετά δευτερόλεπτα να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην κανονική του πορεία, ξεκαθαρίζοντας πως αν το μοιραίο τζιπ έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα τότε τα σημάδια στο κράσπεδο θα ήταν διαφορετικά και το τζιπ δεν θα είχε σταματήσει, μετά την ανατροπή του, στο μικρό αλσύλλιο.[fimes.gr]
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment