Παντελίδης: Πού χτύπησε τελικά ο Παντελής, ποιο τραύμα του στέρησε τη ζωή, ιατροδικαστής: «Ο θάνατος προκλήθηκε από μία …»

Μία λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ μάρκας Mercedes, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη, κατά τη διάρκεια της ανατροπής του οχήματος στην επικίνδυνη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, σύμφωνα με την οποία ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή την περασμένη Πέμπτη ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα.
Η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη συνεπιβάτιδα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας.
Στη σύντομη κατάθεσή της είπε ότι δεν φορούσε ζώνη, ότι εκείνη ήταν συνοδηγός -και όχι η 30χρονη φίλη της, όπως αρχικά είχε ειπωθεί- και πως αδυνατεί να θυμηθεί τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στενή σχέση με τον Παντελίδη, βιώνει μετατραυματικό σοκ και έτσι δεν μπόρεσε να διαφωτίσει περισσότερο τους αξιωματικούς της Τροχαίας, που θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν νέα κατάθεση.
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment