20121022

Το φάντασμα του «Ντραγκάο» (pic)

Ενα αερικό, μία σκιά ή απλά μία γιαγιά σε λάθος τόπο και χρόνο;
Ο,τι και αν είναι τελικά αυτό που αποτύπωσε ο φακός στο Πόρτο-Παρί, δεν είναι φυσιολογική η παρουσία του εκεί.

Το φάντασμα της όπερας, το φάντασμα της Παναγίας των Παρισίων και τώρα και το γηπεδικό φάντασμα, αυτό του «Ντραγκάο». Εντάξει δεν υποστηρίζουμε ότι στο γήπεδο της Πόρτο έχει κατασκηνώσει ένα αερικό, μία σκιά. Απλά στην Πορτογαλία από τις 3 Οκτωβρίου και την αναμέτρηση των Δράκων με την Παρί Σεν Ζερμέν, μελετούν ένα παράξενο φαινόμενο που εμφανίστηκε στην εξέδρα.

Τη στιγμή που σκόραρε και πανηγύριζε ο Τζέιμς Ροδρίγκες, μία απροσδιόριστη φιγούρα που έμοιαζε με κάτι σαν ασπρόμαυρη ξεθωριασμένη εικόνα έμεινε καθιστή στον φόντο των οπαδών που το γιόρταζαν όρθιοι. Οι πιο ευφάνταστοι ισχυρίστηκαν μάλιστα πως πρόκειται για φάντασμα που είναι προσωπικός φαν του Κολομβιανού επιθετικού. Επειτα από ειδική επεξεργασία της εικόνας οι Πορτογάλοι ισχυρίστηκαν πως έλυσαν το μυστήριο, παρουσιάζοντας μία γιαγιά να κάθεται χαμογελαστή.

Τώρα εάν αυτή η εικόνα με την γιαγιά να βρίσκεται σε αυτό το μέρος μόνη της και να γελάει με αυτό τον τρόπο εσάς σας φαίνεται φυσιολογική, εμείς που παραμένουμε με ερωτηματικά, πάμε πάσο...[gazzetta.gr]