20121022

Δήλωση- φωτιά: “Η Μενεγάκη είναι Μπάρμπι με μυαλό”


Όποιον πάρει ο χάρος, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Ακρίτα στο tv -Έθνος!

Η διάσημη σεναριογράφος μίλησε στο Βασίλη Μπουζιώτη και τα καρφιά της δεν άφησαν κανένα ήσυχο! Φυσικά, στην συνέντευξη της Ακρίτα, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα σχολιανά για την Ελένη Μενεγάκη.
Η Ακρίτα μίλησε με τα καλύτερα (τι να πεις τώρα) για την ωραία Ελένη, την οποία αποκάλεσε Μπάρμπι με μυαλό! Στη δε κόντρα Μενεγάκη- Μελέτη, η Ακρίτα ψηφίζει την πρώτη αλλά με επιχειρήματα.
Στην κόντρα μεταξύ Μενεγάκη VS Μελέτη η Ακρίτα σχολιάζει!
“Είναι δύο ξανθιές τελείως κόντρα μεταξύ τους …ως προσωπικότητες εννοώ. Απ’ τη μια είναι η Ελένη, η ωραιότερη γυναίκα για μένα που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση! Είναι Μπάρμπι με μυαλό η Ελένη! Κι από την άλλη, είναι η Μελέτη, ένα ωραίο κορίτσι, με σωστά ελληνικά που προσπάθησαν όταν βγήκε να το ζουλήξουν και να το χωρέσουν στης Μενεγάκη το ρούχο. Με το που πέταξε το ρούχο, έγινε ο εαυτός της …σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει. Δεν προσποιείται. Είναι πολύ ενδιαφέρον το… απέναντί τους. Δεν την αλλάζω την Ελένη! Αλλά και η Μελέτη «την παλεύει”!
Και ο δημοσιογράφος συνεχίζει:
Χαρακτηρίζεις τη Μενεγάκη «Μπάρμπι με μυαλό». Μια έξυπνη γυναίκα τι λόγο έχει να συνεχίσει να παίζει αυτό το έργο υπερέκθεσης από παραλία σε παραλία και από ψώνια σε ψώνια; Δεν υπάρχει κίνδυνος έντονος να «καεί»;
Κι εκεί, η Ακρίτα πετάει καρφιά, παρέα με ομορφιές για την υπερέκθεση της Μενεγάκη με μαγιό στα περιοδικά:
“Ξέρει να επιβιώνει η Ελένη! Κατάφερε να επιβιώσει από το ότι ενώ όλοι τη θεωρούσαν το τέλειο ελληνικό μοντέλο της πανέμορφης που ‘ναι σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να χωρίσει όπως τόσες άλλες γυναίκες. Δεν έκανε πίσω! Επιβίωσε και στάθηκε και όρθια! Από κει και πέρα, δεν νομίζω ότι τον χρειάζεται πλέον όλον αυτό τον ντόρο. Αν με ρωτούσε «Ξέρεις κάτι, ρε Ελενα, να το κάνω, ή να μην το κάνω;» θα της έλεγα να μην το κάνει πια. Δεν πείθονται να τη δουν για το πόσο καλοσχηματισμένο είναι πια το σώμα της …έχει μπει μέσα στα σπίτια τους, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η συμβουλή είναι να τα… αραιώσει όλα αυτά”.
Φυσικά, από την απόχη της σεναριογράφου δεν γλίτωσε και ο Νίκος Μουτσινάς που θα παρουσιάσει τον “Αδύναμο Κρίκο” και πάλι στην μικρή οθόνη. Για τη γούνα του Μουτσινά, η Ακρίτα σχολιάζει:
“Εχει ταλέντο ο Μουτσινάς! Από εκεί και πέρα, τον «Κρίκο» δεν τον έφερα… σεντόνι προίκα με το μονόγραμμά μου απ’ το σπίτι μου. Δεν ήταν ιδιοκτησία μου, άρα μπορεί να τον πάρει ο καθένας. Αν έχω μια ένσταση, είναι η εποχή που βγαίνει!”[tuned]