20121022

H Ελένη Ράντου εξομολογήθηκε! O Βασίλης με έχει ...

Η Ελένη Ράντου μίλησε σε συνέντευξή της για την σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
 Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της, την έχει...επηρεάσει στον τρόπο που βλέπει πράγματα και καταστάσεις: «Κανένα ζευγάρι δε μπορεί να αντέξει στο χρόνο αν δεν υπάρχουν αλληλοεπιδράσεις που θα διαμορφώσουν εντέλει την κοινή αντίληψη ζωής.

 Διαφωνούμε σε πολλά πράγματα αλλά το γεγονός ότι και οι δύο δεν αγαπάμε τα χρήματα και δεν τα έχουμε αυτοσκοπό, ότι ψάχνουμε το δίκιο χωρίς να προτάσσουμε το δικό μας βόλεμα, λέει πολλά». Επεμβαίνει ο ένας στη δουλειά του άλλου; Η ηθοποιός δήλωσε στο Πρώτο Θέμα: «Εγώ είμαι πιο επικριτική απέναντί του.

 Μπορεί να του πω, πχ, ότι ένα κομμάτι του μου θυμίζει κάποιον παλαιότερο ήχο και καλό είναι να ρισκάρει περισσότερο γράφοντας κάτι διαφορετικό. Ο Βασίλης δεν κάνει ποτέ τέτοιες κριτικές. Είναι πολύ πιο ευγενής από εμένα. Όποτε βλέπει δουλειά μου, νιώθω ότι με αγαπάει περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται γιατί ό,τι και να παίξω του αρέσει». Ωστόσο, η Ελένη Ράντου παραδέχεται ότι δεν έχει πολλές κοινές δραστηριότητες με τον σύζυγό της: «Ελάχιστες. Στο τάβλι, να φανταστείς, με αφήνει μόνη. 

Οι άνδρες δεν αντέχουν πια τον δυνατό ήχο από τοα πούλια και τα ‘γαλλικά’ που εκσφενδονίζουμε την ώρα του παιχνιδιού, ενώ για εμάς τις γυναίκες αποτελεί την καλύτερη εκτόνωση».