20121022

Έπαθε έγκαυμα στα...οπίσθια ενώ γύριζε σκηνή ομαδικού σεξ


Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Μάρτιν Σκορτσέζε, όμως αυτή μάλλον θα του μείνει αξέχαστη, καθώς για πρώτη φορά βίωσε τόσο πόνο ενώ βρισκόταν υπό τις οδηγίες του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη.


Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Σκορτσέζε «Wolf of Wall Street», και συγκεκριμένα μιας σκηνής ομαδικού σεξ, ο ηθοποιός υπέστη σοβαρά εγκαύματα στους γλουτούς.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σκορτσέζε, ο Ντι Κάπριο, ο οποίος έπρεπε να είναι ολόγυμνος για τις ανάγκες του πλάνου, έβγαλε την πετσέτα που κάλυπτε τα «απόκρυφά» του και κάθισε σε ένα μαρμάρινο πάγκο, όπου θα εκτυλισσόταν η «καυτή» σκηνή με τις δύο παρτενέρ του.

Ωστόσο, για κακή του τύχη, η σκηνή αποδείχτηκε πιο καυτή από ότι υπολόγιζε, καθώς η μαρμάρινη επιφάνεια είχε υπερθερμανθεί εξαιτίας των δυνατών προβολέων, με αποτέλεσμα ο Λίο να καεί άσχημα. Ευτυχώς στο πλατό υπήρχε – ως είθισται – νοσοκόμα, η οποία του παρείχε τις πρώτες βοήθειες κι έτσι εκείνος απέφυγε τα χειρότερα, αν και θα έχει πρόβλημα να καθίσει για κάποιες ημέρες.