Η πρώτη φωτογραφική μηχανή Instagram είναι γεγονός


Παλαιότερα είχαμε αναφέρει ότι
ο σχεδιαστής Antonio De Rosa, είχε οραματιστεί τη φωτογραφική μηχανή Instagram Socialmatic, τώρα το προϊόν είναι έτοιμο, έχοντας διατηρήσει τις περισσότερες από τις προβλεπόμενες δυνατότητες της.
Όπως αναφέρει το Redmond Pie, η πρωτότυπη συσκευή εκτός από την άμεση εκτύπωση των φωτογραφιών, θα διαθέτει την υποστήριξη δικτύων Wi-Fi ή 3G, τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους μέσω των Facebook, Twiiter και του Instagram.
 Παράλληλα η μηχανή θα διαθέτει 4.3" touchscreen οθόνη, οπτικό ζουμ, LED flash και ένα υβριδικό λειτουργικό σύστημα το οποίο θα είναι βασισμένο στο Android της Google. Οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα είναι των 16GB και 32GB με Wi-Fi και 3G (προαιρετικά).
 Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν είναι γνωστή η τιμή με την οποία θα κυκλοφορήσει το καινούργιο αυτό gadget αλλά η ημερομηνία διαθεσιμότητάς του, εκτιμάται στα μέσα του επόμενου έτους.
lifo
Share on Google Plus

About kokorina

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment