20121022

Η συγκινητική εξομολόγηση της Άντζυ Σαμίου για την αδελφή της Λίτσα : "Οι γιατροί την είχαν ξεγράψει. Θα είμαι πάντα δίπλα της!"


Για πρώτη φορά και όχι σε συνέντευξη, η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου αναφέρεται στην πολυαγαπημένη της αδερφή,...
περιγράφει τις δυσκολίες που έζησε στη ζωή της και θυμάται τα παιδικά τους χρόνια.
Η Άντζυ Σαμίου ανάρτησε μια συγκλονιστική επιστολή-εξομολόγηση με τίτλο “Σας μίλησα ποτέ για την αδελφή μου;". Μέσα σε λίγες παραγράφους ξετυλίγει τις αναμνήσεις της και εκδηλώνει το θαυμασμό της για την Λίτσα Σαμίου -σχεδιάστρια μόδας-  που δοκιμάζεται σκληρά όσα χρόνια την θυμάται, γι’ αυτό και την χαρακτηρίζει "ηρωίδα". Δείτε τι έγραψε μεταξύ άλλων:
"Για να περιγράψω τη ζωή και το χαρακτήρα της χρειάζεται να γράψω ολόκληρο βιβλίο, γι αυτό θα μείνω μόνο σε ένα σύντομο βιογραφικό που μόνο μια αδελφή (εγώ) μπορεί να κάνει.
Άρχισε το κάπνισμα ερασιτεχνικά κάπου εκεί στα…5 κλέβοντας τσιγάρα από την τσέπη του μπαμπά και το ξύλο πήγαινε σύννεφο ! Ήθελε να κάνει ότι έκαναν οι μεγάλοι ,ίσως για να τραβήξει λίγη προσοχή, να πει "εε !! εδώ είμαι κι εγώ" αφού τα φώτα ήταν δυστυχώς πάντα πάνω μου.
Είχε διαλέξει τι θέλει να κάνει στη ζωή της! Να δημιουργεί, να σχεδιάζει και να υλοποιεί ό,τι είχε σχέση με το ρούχο! Από εσώρουχο, μέχρι παλτό! Από φόρμα, μέχρι μπουφάν κι από βραδινή τουαλέτα μέχρι εξτριμ κοστούμια για μπαλέτα!
Παντρεύτηκε μικρή, έκανε μια κούκλα κόρη, χώρισε νωρίς και μεγάλωσε κυριολεκτικά το παιδί της μόνη της, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη βοήθεια!
Μόνη της άνοιξε την πρώτη -από τις πολλές- δική της επιχείρηση, μόνη της έτρεχε να τα βγάλει πέρα αλλά και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα στο δύσκολο κόσμο της μόδας. Δυστυχώς η τιμιότητα και ο ηθικός αδιαπραγμάτευτος χαρακτήρας της, δεν την βοηθούσαν να μπει στο μεγάλο κύκλωμα, εκεί τα νερά ήταν βαθειά από κάθε άποψη και η αδελφούλα μου μεγάλωσε όπως κι εγώ, με το κούτελο πάντα καθαρό, τον ίσιο δρόμο και το ρομαντισμό, πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και όποιος είναι άξιος πάει μπροστά. Έτσι μας μεγάλωσε ο μπαμπάς. Το ξύλο είχε κάνει καλά τη δουλειά του!
Η αδελφή μου με λίγα λόγια είναι μια ΗΡΩΙΔΑ! Παλεύει από τη μέρα που γεννήθηκε και τα καταφέρνει, διατηρώντας τις αρχές της, την καλοσύνη και τον αυθορμητισμό της, αλλά και τη δημιουργικότητα και την αξία. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι πάντα και ειδικά τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας, να μας εμπνέει, να πετυχαίνει και να ξεπερνά τα εμπόδια που την δοκιμάζουν από την πρώτη μέρα που βγήκε στη ζωή… γιατί οι γιατροί την είχαν ξεγράψει, αλλά εκείνη έζησε, ζει και βασιλεύει! Είναι η δίδυμη ψυχή μου και θα είμαι πάντα δίπλα της γιατί τη λατρεύω".
 Άντζυ [tuned]