20121026

Αβάσταχτος πόνος στο Facebook της 15χρονης Ανδριαννής που αυτοκτόνησε!!

Πλημμυρισμένη από αγάπη η σελίδα της 15χρονης Ανδριαννής στο facebook – Συμμαθητές και φίλοι δεν μπορούν να ξεχάσουν το χαμογελαστό κορίτσι… 


Τα μηνύματα στο facebook δείχνουν πόσο τρυφερό πλάσμα ήταν η Ανδριανή.

Η κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης, που έβαλε τέλος στη ζωή της, στα 15 της χρόνια.
Όπως αναφέρει το dete.gr, ανθρώπινα αισθήματα, δοσμένα σε μέγιστο βαθμό από μία έφηβη που ζούσε φυσιολογικά, χωρίς προβλήματα, που διάβαζε για το σχολείο της, το 6ο Γυμνάσιο, που ένιωθε τα πρώτα σκιρτήματα στα νεανικά της φλερτ, που συζητούσε με τις φίλες και την αγαπημένη της αδελφή στην Καλαμάτα.


Ολοι όσοι την γνώριζαν πιστεύουν πως ήταν ζήτημα στιγμής. Κάτι συνέβη, κάτι την πλήγωσε, το μυαλό της σκοτείνιασε και προχώρησε στην πρώτη βιαστική σκέψη που της ήρθε στο νου.
Ο πατέρας της, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ένιωσε να χάνει και εκείνος τη ζωή του. Η μάνα το ίδιο. Δύο γονείς που με την εργασία τους κατάφεραν να αναδειχθούν στον επιχειρηματικό κόσμο με το βλέμμα και τη σκέψη τους, πάντα στα παιδιά τους.


Η Ανδριανή όμως επέλεξε να φύγει νωρίς. Διάλεξε μόνη της τον δρόμο και η τύχη φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο, συνέβαλε μοιραία στην απονενοημένη σκέψη της 15χρονης! «Ένα τηλέφωνο να χτυπούσε» έλεγε μία συμμαθήτριά της.


«Γιατί μωρό μου, γιατί;» ακουγόταν στον Ιερό Ναό των Αγγέλων.
Η σελίδα στο facebook της Ανδριανής, μπορεί να είναι πλέον… θλιμμένη, δεν είναι όμως κενή. Είναι πλημμυρισμένη από αγάπη και τρυφερότητα.