20121026

Ηλ. Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας


Τι λέει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τους έγχρωμους

Με τον μπασκετμπολίστα, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ασχολήθηκε, αφού τον ρώτησαν, στην εκπομπή «Μακελειό» που προβάλλεται στο «EXTRA 3» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος.
Στους διαλόγους που ακολουθούν θα δείτε ότι υποστηρίζει ότι ο μπασκετμπολίστας, «σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής δεν είναι Έλληνας».
Ακολουθούν οι διάλογοι μεταξύ του Γιάννη Δαραβίγκα και του Ηλία Παναγιώταρους.
Γ. Δαραβίγκας: Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Έλληνας έγχρωμος που ήταν Έλληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;
Ηλ. Παναγιώταρος: «Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».
Παρουσιαστής: - Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Έλληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης.
Βουλευτής Χ. Α.: «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».
Παρουσιαστής: - Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;
Βουλευτής Χ.Α.: «Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».
Παρουσιαστής: - Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής.
Ηλ. Παναγιώταρος: «Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά».
Παρουσιαστής: - Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;
Βουλευτής Χ.Α.: «Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Έλληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».