20121026

Πατέρας πήδηξε μπροστά σε τραίνο με την κόρη του αγκαλιά και..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Ο 28χρονος Richard Straw κλονίστηκε ανεπανόρθωτα όταν έμαθε πως η σύντροφός του είχε κρυφά σχέση με τον καλύτερό του φίλο.
Κυρίως δεν άντεχε κάποιος άλλος άνδρας να μεγαλώσει την 3χρονη κόρη του Scarlett. Κι έτσι αποφάσισε να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί.

Με την Scarlett στην αγκαλιά του, πήδηξε στις ράγες την ώρα που περνούσε το τραίνο. Ο ίδιος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η μικρή βρέθηκε στις γραμμές πολύ σοβαρά τραυματισμένη.


Μία εβδομάδα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ο Straw είχε συλληφθεί ως ύποπτος για εμπρησμό στο σπίτι του καλύτερού του φίλου Lee Bacon, τον οποίο έβλεπε η σύντροφός του Samantha Roberts.


Το ζευγάρι, από τη Βρετανία, ήταν μαζί για πέντε χρόνια και είχε χωρίσει ένα μήνα πριν την αυτοκτονία του Straw, ενώ η Roberts εγκατέλειψε το οικογενειακό σπίτι.


Η 27χρονη είχε αρχίσει να βγαίνει με τον Bacon όταν η σχέση της με τον Straw είχε αρχίσει να διαλύεται, καθώς ο Straw είχε στραφεί στον τζόγο και το ποτό.
Την ημέρα της αυτοκτονίας του είχε περάσει από το σπίτι της Roberts για να πάρει τη μικρή Scarlett για φαγητό και βόλτα στο πάρκο.


«Έδειχνε χαρούμενος», αφηγείται η Roberts. «Είπε στη Scarlett ‘αποχαιρέτα τη μαμά και πες της πως την αγαπάς».


Όσο όμως δεν επέστρεφαν άρχισε να ανησυχεί κι έτσι πήγε στο σπίτι του Straw όπου βρήκε μηνύματα γραμμένα με γκράφιτι στον τοίχο: «Πάντα με ήθελες νεκρό», «Μαμά σε αγαπώ αντίο», «Κάνε τη δική σου οικογένεια, αυτή είναι δική μου».


Εκείνη την ώρα η Roberts δέχθηκε ένα τηλεφώνημα: ήταν η αστυνομία που την ενημέρωνε για το περιστατικό με το τραίνο.


Ο μηχανοδηγός του τραίνου, κάτω από το οποίο τερμάτισε ο 28χρονος τη ζωή του, περιέγραψε το πώς τον κοίταξε την ώρα που το τραίνο πλησίαζε.
«Άρχισε να τρέχει προς τις ράγες, είδα πως κρατούσε ένα κοριτσάκι, είχε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και το κεφάλι της στον ώμο του».
Η μικρή Scarlett είναι σήμερα 4 ετών και έχει, σωματικά τουλάχιστον, αναρρώσει.[cretalive]