20121026

Το σοκ της ζωής της έπαθε διάσημη τραγουδίστρια όταν έμαθε . . .


Το σοκ της ζωής της έπαθε διάσημη τραγουδίστρια όταν ο πατέρας της, τής ανακοίνωσε πως μετά από 34 χρόνια γάμου αποφάσισε να χωρίσει τη μητέρα της γιατί είναι ερωτευμένος με
έναν 20χρονο.
Ο λόγος για τη Τζέσικα Σίμπσον, η οποία σε πολλές συνεντεύξεις της είχε δηλώσει ότι έχει ως πρότυπο ζευγαριού τους γονείς της και όταν έμαθε την είδηση, της ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι.
Η ίδια προσπάθησε να κρύψει από τα μίντια τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πατέρα της και τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου των γονιών της, αλλά τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή τη ζωή και τώρα, σύμφωνα με ξένα ταμπλόιντς, δεν βγαίνει από το σπίτι της μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος. «Νιώθει απέραντη ντροπή», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της σε γνωστή ιστοσελίδα.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι πρωταρχικό της μέλημα σε αυτή τη φάση είναι να υποστηρίξει ψυχολογικά τη μητέρα της, η οποία κατέρρευσε όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την αφήνει όχι για μια μικρότερη γυναίκα, αλλά για ένα νεότερο άνδρα.
Ο εκπρόσωπος της οικογένειας πάντως δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο χωρισμός του ζευγαριού οφείλεται σε ασυμφωνία χαρακτήρων και όχι σε τρίτο πρόσωπο.