20121026

Δικάζονται οι κανίβαλοι που μαγείρευαν… ανθρώπινες πίτες!

Ένας άνδρας και δύο γυναίκες, οι οποίοι συνελήφθησαν τον Απρίλιο στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο...
καθώς είχαν κατηγορούνται και είχαν ομολογήσει ότι σκότωσαν, έφαγαν και κατόπιν μαγείρεψαν μερικά από τα θύματά τους.

Σαν να μην έφτανε η κτηνωδία του κανιβαλισμού τους, αφού »ευχαριστήθηκαν», οι ίδιοι, την… ανθρώπινη σάρκα, την πρόσθεσαν και ως γέμιση σε τοπικές πίτες (empanadas) τις οποίες πούλησαν σε γείτονές τους, όπως είχε γίνει γνωστό.


Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν από τους αστυνομικούς μπροστά στους οποίους ομολόγησαν τα εγκλήματά τους οι κατηγορούμενοι, σοκάροντας ολόκληρη την υφήλιο.
Οι τρεις κανίβαλοι υποστήριξαν πως ανήκουν και σέχτα και έλαβαν διαταγές από μία «φωνή», η οποία τους προέτρεπε να τελειώνουν με τις γυναίκες (θύματά τους) τις οποίες θεωρούσαν σατανικές, σύμφωνα με το newsbomb.gr


Οι φερόμενοι ως δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες ανθρωποκτονίας, κανιβαλισμού και εκτέλεσης φρικιαστικών ιεροτελεστιών.


Ο αδελφός του Jorge Negromonte, υπερασπίστηκε την αθωότητα του αδελφού του λέγοντας ότι αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο αφού είναι… χορτοφάγος!


Όλα άρχισαν όταν, τον περασμένο Απρίλιο, ο 51χρονος Jorge Beltrao Negromonte da Silveira παραδέχτηκε πως είναι ο συγγραφέας του βιβλίου (2009) Αποκαλύψεις ενός Σχιζοφρενούς (Revelations of a Schizophrenic), στο οποίο αναφερόταν αναλυτικά, στα όσα περιελάμβαναν οι δραστηριότητες της σέχτας.


Μαζί του, δρούσε και η σύζυγός του, Isabel Cristina Oliveira da Silva όπως και η 25χρονη φίλη του, Bruna Cristina Oliveira da Silva, η οποία κατοικούσε μαζί με το ανδρόγυνο. Επίσης, μαζί τους διέμενε και ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο λέγεται πως είναι κόρη της 17χρονη Jessica, που δολοφονήθηκε, το 2008, στην περιοχή όπου κατοικούσαν οι da Silva. Ο θάνατός της περιγράφεται, λεπτομερώς, στο βιβλίο του da Silveira. Οι αρχές ανακάλυψαν στον κήπο του σπιτιού τους, θαμμένα υπολείμματα δύο γυναικείων σωμάτων.


Συγκλονιστική περιγραφή
«Κοιτώντας το άψυχο κορμί αυτής της κακής έφηβης, αισθάνομαι ανακουφισμένος. Αρπάζω ένα λεπτό κομμάτι μετάλλου και αρχίζω να αφαιρώ το δέρμα κι έπειτα να την κόβω κομματάκια… δειπνήσαμε τρώγοντας τη σατανική σάρκα ως πράξη εξαγνισμού. Τα υπολείμματα, τα θάψαμε στην αυλή», έγραφε σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου του ο da Silveira.
Εκτός από την Jessica και δύο ακόμα γυναίκες που βρέθηκαν θαμμένες σον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους, η αστυνομία ανακρίνει τους υπόπτους για ακόμα πέντε ανθρωποκτονίες στην περιοχή Pernambuco. Οι γείτονες των υπόπτων, μην αντέχοντας τη φρίκη, έκαψαν το σπίτι τους ολοσχερώς.