20121026

Σε δραματική κατάσταση ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών, Χρήστος Ιακώβου


Ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών, Χρήστος Ιακώβου, τόνισε ότι είναι οικονομικά κατεστραμμένος,... έχοντας βγάλει στο σφυρί το σπίτι του και ψάχνοντας εναγωνίως για δουλειά.

Η οικονομική κρίση αγγίζει τους πάντες. Ακόμα και αυτούς που στο παρελθόν, για τον έναν ή τον άλλο λόγο είχαν σημειώσει αρκετές επιτυχίες. Ο Ιακώβου, πρώην προπονητής στην Άρση Βαρών, μίλησε για τις δύσκολες μέρες που βιώνει.
 
«Έφτασα σε σημείο να μην μιλάω με τον κουμπάρο μου (τον Πύρρο Δήμα). Ένιωσα πολύ άσχημα... Χάνεις ένα κομμάτι σου! Πονάς! Όταν έκλεισε το εστιατόριο, ήμουν άρρωστος... Όταν απέλυσα τον κόσμο... ένιωσα άσχημα», τόνισε στην εκπομπή Αυτοψία του Alpha για να προσθέσει, όσον αφορά το σπίτι του:  «Έβαλα για πούλημα τα πάντα! Το όνειρο ζωής μου, το σπίτι μου το έβαλα για πούλημα, αλλά δεν μπορώ να το πουλήσω. Ούτε να το "σκοτώσω" δεν μπορώ. Νιώθουμε έναν οικονομικό πόλεμο...»
 
Ο Ιακώβου αναφέρθηκε στις ασχολίες του μετά την Άρση Βαρών. Αρχικά, προσπάθησε να ασχοληθεί με τις οικοδομικές κατασκευές, έναν τομέα που όμως χτυπήθηκε πολύ από την κρίση και αναγκάστηκε να κλείσει την εταιρεία του και στη συνέχεια με ένα ψητοπωλείο στη Νέα Σμύρνη, το οποίο άντεξε δύο χρόνια. Όσον αφορά το μέλλον του είπε πως: «Ψάχνω για δουλειά... προσπαθώ να ασχοληθώ με το εμπόριο...».[gazzeta]