20121025

VIDEO | Ντροπή: Βάζουν την 7χρονη κόρη τους να φορά ψηλοτάκουνα και να παίζει σε ριάλιτι!

Είναι μόλις επτά χρονών, φοράει τακούνια, έχει τόση φήμη που μέχρι και ο Μπαρακ Ομπάμα αναφέρεται σε αυτήν ενώ η μαμά της  προσέλαβε και bodyguard...
για να την προστατεύει 24 ώρες το 24ώρο!
 Ο λόγος για ένα ζουμερό κοριτσάκι από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, την Alana Thompson, γνωστή και ως «Honey Boo Boo».
H μικρή Alana από πολύ μικρή αναγκάστηκε να «θυσιάσει» την παιδικότητα και την αθωότητά της εξαιτίας των απωθημένων της μητέρας της.  Έλαβε μέρος και ξεχώρισε στο σόου «Toddlers and Tiaras» του TLC το οποίο παγκοσμίως έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Και αυτό γιατί μαμάδες πηγαίνουν τα 4χρονα και 6χρονα κοριτσάκια τους, για να τα μακιγιάρουν, να τους βάλουν ψεύτικο στήθος και να τα μετατρέψουν σε super star!!!
Μάλιστα σοκ είχε προκαλέσει παλιότερη δήλωση της μαμάς της μπροστά στην κάμερα, ότι δίνει στην κόρη της να πίνει έναν ειδικό χυμό, προκειμένου να την βοηθήσει να έχει την απαραίτητη ενέργεια, ούτως ώστε να χορεύει και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός τέτοιου είδους διαγωνισμού. 
Here_Comes_Honey_Boo_Boo.jpg


Τώρα η «Honey Boo Boo» «μπαίνει» στα σπίτια εκατομμυρίων  τηλεθεατών μέσω του ριάλιτι «Here Comes Honey Boo Boo». Στο πλευρό της Alana συμπρωταγωνιστούν η μητέρα της, ο πατέρας της και οι τρεις μεγαλύτερες αδερφές της.
Δείχνει την καθημερινότητα της οικογένειας η οποία ξεκάθαρα εκμεταλλεύεται την φήμη που έχει αποκτήσει η μικρή τους κόρη για να βγάζει λεφτά….
Τέσσερις χιλιάδες δολάρια παίρνει η οικογένεια για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι το οποίο «σπάει» κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Μάλιστα το καλοκαίρι ξεπέρασε ακόμα και το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών με 3 εκατομμύρια πιστούς.
article-2216342-157454B1000005DC-203_634x633.jpg

Μέχρι και ο Ομπάμα είχε αναφερθεί στην «Honey Boo Boo» σημειώνοντας «Πληροφορήθηκα ότι με στηρίζει  και η Honey Boo Boo, εξέλιξη που μου έδωσε μεγάλη ανακούφιση…»
Κάπου λοιπόν ανάμεσα στα λεφτά, τα νούμερα της τηλεθέασης, την φήμη και την αναγνωρισιμότηταβρίσκεται ένα 7χρονο κοριτσάκι η παιδική ηλικία του οποίου «πέρασε» ανεπιστρεπτί.
Μάλιστα η την Alana Thompson έχε αποκτήσει την συμπεριφορά μίας δύστροπης διάσημης σταρ….
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο σόου «Dr Drew» στο οποίο η 7χρονη έκανε ότι κοιμάται. «Οι θαυμαστές μου πέφτουν πάνω μου. Το μισώ αυτό» σημείωσε….
article-2216342-1574514A000005DC-520_634x790.jpg


Μιας και μικρή δεν ρωτήθηκε ποτέ για όλο αυτό που της συμβαίνει, είναι λογικό πια να της βγαίνει μια «αψυχολόγητη» επιθετικότητα και άρνηση… Δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις και να ντύνεται σαν 25άρα. Θέλει απλά να παίξει με τις κούκλες της σαν όλα τα άλλα παιδάκια της ηλικίας της.
Οι γονείς της όμως δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν αυτό. Όταν όμως η ψυχούλα της μικρής θα έχει «βιαστεί» τελείως, θα είναι πλέον πολύ αργά….
article-0-1574529E000005DC-796_634x451.jpg


Δείτε την μικρή Honey Boo Boo να το παίζει σταρ στο σόου «Dr Drew... [tuned]