20121025

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ τους λυγμούς της Κανέλλη στον ΣΚΑΪ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε με λυγμούς και αναφιλητά μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο...
κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Σκάι, αντιδρώντας σε μία επιεικώς απαράδεκτη «φάρσα» που προσπάθησαν να της στήσουν οι συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Συντέλεια».

Στο διάλειμμα της εκπομπής η βουλευτής του ΚΚΕ βγήκε σε έναν μικρό χώρο όταν «υπέστη» αυτά που δυνητικά περιμένουν όλοι οι γνωστοί καλεσμένοι στο στούντιο του καναλιού: τους ανθρώπους της σατιρικής «Συντέλειας» και την κάμερά της, να ορμούν με άγριες διαθέσεις.


Όπως φαίνεται ωστόσο η προηγούμενη «εμπειρία« της στα στούντιο του Ant1 με τον Ηλία Κασιδιάρη δεν της άφησε περιθώριο να πάρει «ελαφρά» το γεγονός.


«Δεν είναι αστείο, κατέρρευσα» είπε η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδουγια να εξηγήσει τους λόγους που αποχώρησε από το στούντιο της εκπομπής νωρίτερα.


Σε κατάσταση σοκ μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στην εκπομπή, η Βουλευτής του ΚΚΕ και προσπάθησε να εξηγήσει τα όρια της δημοσιογραφίας και της σάτιρας όπως τα αντιλαμβάνεται.


«Εάν για κάποιους είναι αστείο, για μένα δεν είναι. Δεν γίνεται αυτό. Μπορώ να φυλαχτώ από οποιονδήποτε χρυσαυγίτη αλλά δεν το αντέχω άλλο αυτό. Κατέρρευσα», σημείωσε και διαμήνυσε:


«Όταν ο φασισμός γίνει ανέκδοτο, γίνεται εκπομπή και άποψη πολιτική», ενώ η Πόπη Τσαπανίδου της ζητούσε συγνώμη και υποστήριζε ότι οι συντελεστές της εκπομπής δεν είχαν καμία πρόθεση να την βλάψουν.
Δείτε το βίντεο: