20121025

Έβγαλε την... παρθενιά της σε δημοπρασία ! ! !

Και κατάφερε να την πουλήσει για 780.000 δολάρια!
Με δημοπρασία μέσω ίντερνετ αποφάσισε η εικονιζόμενη 20χρονη  φοιτήτρια από τη Βραζιλία να χάσει «ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει» χαρίζοντας το κορμί της σε όποιον θα έδινε τα περισσότερα.
Νικητής αναδείχθηκε ένας άνδρας με το ψευδώνυμο Natsu, από την Ιαπωνία, ο οποίος με 780.000 δολάρια άφησε εκτός συναγωνισμού άλλους «παίκτες» από τις ΗΠΑ και την Ινδία, εξασφαλίζοντας την πρώτη σεξουαλική επαφή της 20χρονης Catarina Migliorini.
Η δημοπρασία έκλεισε χθες και η όμορφη Catarina είχε δεχθεί 15 «χτυπήματα». Όσο για τα χρήματα που συγκέντρωσε, όπως είπε θα τα διαθέσει για την ανέγερση σπιτιών για τους φτωχούς. 
Η κίνηση της Catarina έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν κάτι περισσότερο από ιερόδουλη.
Εκείνη ωστόσο έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά αποκαλύπτοντας πως σε κάθε βήμα της θα την ακολουθεί τηλεοπτικό συνεργείο από την Αυστραλία που γυρίζει το «Virgins Wanted». 
«Το βλέπω σαν δουλειά. Έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω, να παίξω σε ταινία και να έχω και μπόνους. Εάν το κάνεις μία φορά στη ζωή σου δεν είσαι ιερόδουλη, όπως και το να βγάλεις μία φωτογραφία δεν σε κάνει φωτογράφο», λέει η ίδια. 
«Η δημοπρασία ήταν μία δουλειά. Είμαι ένα ρομαντικό κορίτσι και πιστεύω στην αγάπη», πρόσθεσε. 
Η Catarina θα παραδοθεί στον «αγοραστή» πάνω σε ένα αεροπλάνο μεταξύ Αυστραλίας και ΗΠΑ ενώ θα δώσει συνέντευξη πριν και μετά τη σεξουαλική πράξη. 
Η ίδια η επαφή δεν θα καταγραφεί και ο Natsu διατηρεί το δικαίωμα να παραμείνει ανώνυμος ενώ η φωτογραφία του δεν θα κυκλοφορήσει στον Τύπο. 
Στην επαφή τους απαγορεύονται τα σεξουαλικά παιχνίδια ενώ η χρήση προφυλάξεων είναι υποχρεωτική. Η Catarina δηλώνει πρόθυμη να διαψεύσει όσους πιστεύουν πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη της επαφή. 
Πριν τη συνάντησή τους ο Νatsu θα εξεταστεί για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. 
Το ντοκιμαντέρ «Virgins Wanted» θα παρακολουθήσει και έναν άνδρα παρθένο ο οποίος «πουλήθηκε» για 3.000 δολάρια σε μία γυναίκα από τη Βραζιλία. 
Δείτε τις φωτογραφίες



newsbeast