20120919

Πώς θα κατάλαβεις ότι αξίζει να γίνει άντρας σου


Βρίσκεσαι και πάλι στο σημείο εκείνο που απορείς πως θα καταλάβεις ότι δεν χάνεις το χρόνο σου με έναν άντρα που μοιάζει ιδανικός αλλά δεν είναι!

Ας ξεκινήσουμε από το πιο σημαντικό στοιχείο: δεν αρκεί να είναι ένα αγόρι ιδανικό. Μπορεί να έχει τα τυπικά χαρακτηριστικά αλλά όχι εκείνα που θα κάνουν την καρδιά σου να σκιρτίσει.
Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες αδιαμφισβήτητες ενδείξεις πως έχεις κερδίσει το τρίδυμο λαϊκό και σίγουρα πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου με τον άντρα τούτο!

Ένδειξη Πρώτη: η λεγόμενη καψούρα!
Πολλοί θα σου μιλήσουν για τον έρωτα που γίνεται αγάπη με το πέρασμα του χρόνου, για τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις που είναι αναγκαίο να γίνουν για να έχει μέλλον μια σχέση! Μπούρδες! Αν τον κοιτάς και λιώνεις στα 2 λεπτά, 2 μήνες, 2 χρόνια, 2 ζωές, αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Σίγουρα, για να περάσεις μια ζωή με κάποιον, χρειάζονται και θυσίες και υποχωρήσεις αλλά αυτό το ρημάδι το ζαζαζού, είναι αναγκαίο να υπάρχει. Γιατί όσες υποχωρήσεις και να κάνεις, άνευ καψούρας, μια ζωή δεν βγαίνει εύκολα.
Ένδειξη Δεύτερη: στηρίξου πάνω μου!
Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανάγκες και ψάχνει τον ιππότη εκείνο που μαζί του θα νιώθει ασφάλεια. Γιατί τι να τον κάνεις τον Μπραντ Πιτ αν δεν μπορεί να σου αλλάξει μια λάμπα. Μπορεί το αγόρι που έχεις δίπλα σου, να μην είναι τέλειο σε όλα, να μην σου κάνει τις εκπλήξεις που θες όπως ο χι άντρας της διπλανής σου, μπορεί να είναι λιγότερο ρομαντικός από όσο θέλεις, αλλά σίγουρα είναι εκεί να σε κρατά γερά, κάθε φορά που πας να πέσεις με τα ψηλοτάκουνα!
Ένδειξη Τρίτη: προαίσθημα!
Αυτό το άτιμο το προαίσθημα, πολλές φορές μας έχει κάψει αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν γνωρίσεις τον ένα και μοναδικό, την πιο άσχετη ή άσχημη στιγμή, θα το καταλάβεις πως Αυτός είναι και κανένας άλλος. Αρκεί να έχεις τα μάτια ανοιχτά και την ψυχή σε εγρήγορση για να μην αφήσεις την στιγμή να σας προσπεράσει! Λένε, πως κατά κανόνα δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Εδώ είμαστε για να γινόμαστε η εξαίρεση στον κανόνα.
Ένδειξη Τέταρτη: να ξυπνάω και να' μαι μαζί σου!
Αυτό το κλικ το ζητούμενο με ένα αρσενικό, μπορεί να σου γίνει την πιο ανύποπτη στιγμή. Εκείνη την ευλογημένη στιγμή που θα καταλάβεις πως δεν μπορείς να κλείσεις μάτι χωρίς εκείνον στο πλευρό σου. Εκείνη την ώρα που θα σου γελάσει με το πιο ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη, κι εσύ θα τον βρεις γοητευτικό. Εκείνη τη στιγμή που θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να γίνεις η Σαμάνθα Τζόουν για να απολαύσεις το σεξ. Εκείνο το λεπτό που θα νιώσεις μια απέραντη αγαλλίαση, απλά και μόνο επειδή σου είπε ''σ'αγαπάω'' κι ας είχε πιει όλο το Βόσπορο.
Ένδειξη Πέμπτη: πάμε κι όσο κρατήσει!
Το καλό με τις μεγάλες αγάπες είναι πως όσο κι αν διαρκέσουν (μια ημέρα ή μια ζωή) ποτέ δεν μετανιώνεις που τις έζησες. Αν νιώθεις τον τρελό αυτό έρωτα για εκείνον, αν όντως αξίζει να γίνει άντρας σου, σίγουρα θα αισθανθείς αυτή την απόλυτη ηρεμία του ''πάμε κι ό,τι γίνει, κι όσο αντέξουμε καλά μαζί''. Καλύτερα να περάσεις έστω και μερικά ευτυχισμένα χρόνια, παρά να λυπάσαι για τη μέτρια ζωή που χαράμισες![womenonly]