20120919

Σοκ στην Κύπρο: 28χρονος βίασε δύο φορές 13χρονη απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει!

Θύμα βιασμού από 28χρονο Σύρο εργάτη, έπεσε 13χρονο κοριτσάκι από την Πάφο.
Η κοπέλα, συνοδεύομενη από τη μητέρα της, μετέβη χθες Τρίτη στην αστυνομία της Πάφου και κατήγγειλε ότι από την 1η μέχρι και τις 15 Αυγούστου, εργάτης από τη Συρία τη βίασε δύο φορές
.
Συγκεκριμένα. σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σύρος την απείλησε ότι αν δεν συναινέσει σε ερωτική πράξη μαζί του, θα την σκοτώσει. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα.


Εναντίον του 28χρονου, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο γινόταν ανακαίνιση, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο βιασμός της 13χρονης επιβεβαιώθηκε από ιατροδικαστή και ως εκ τούτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης αλλοδαπού εναντίον του οποίου υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία.


«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή περίπτωση και καταγγελία και λόγω της περίπτωσης των γεγονότων δεν θα αναφερθούν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, αλλά επιβεβαιώνεται η καταγγελία και η διερεύνηση της υπόθεσης», είπε.


Aπαντώντας στο εάν η ανήλικη κατονόμασε τον φερόμενο δράστη, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται».[sigmalive]