20140624

Οι TOP 10 Γκόμενοι της Ελένης Βλαχάκη!!!

papiΟ αχαλίνωτος ερωτισμός της βρωμόστομης γκαρσόνας Α’ δεν κρύβεται.
Όταν η Ελένη η Βλαχάκη σταμπάρει γκόμενο, παθαίνει ντουβρουτζά. Κάνει το τηλέφωνο σκουλαρίκι, παριστάνει την παιδούλα, μπαλαμουτιάζεται βογκώντας σε δημόσια θέα, στον ανεκδιήγητο καναπέ της στην οικία των προγόνων του επίκουρου, και τελικά, με μαθηματική ακρίβεια, μένει πάλι μπακουρομπάκουρο, σαν την Μανταρινάκαινα.
Βλαχάκη

10. Η Κατακουζήνα

ntinos
Τη μία πάθαιναν προσωρινή αμνησία και τους έπειθαν ότι τα έχουν, την άλλη παρίσταναν το ζευγάρι για τα μάτια της θείας Μάρως, τελικά, κατέληξαν μαζί, για να τελειώσει κι αυτό το ρημάδι το σίριαλ. Δεν ταιριάζουν, αλλά αυτό είναι προφανές. Ποια θα ταίριαζε με τον Ρώμα;
9. Ο Ιάκωβος ο χρηματιστής

iakovos
«Ναι κύριε Γιατζουτζάκη μου». Αυτός ο χρηματιστής φαινόταν να την θέλει την Ελένη μας, αλλά αυτό το τηλεφώνημα του Γιατζουτζάκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μα η άλλη να κυλιέται στα πατώματα και εκείνος με τις καλτσάρες τραβηγμένες ως το γόνατο να απαντά σε πελάτες του στο χρηματιστήριο; Fun fact: Τον επόμενο χρόνο, ο ίδιος ηθοποιός ήταν και πάλι ο γκόμενος της Ελένης Ράντου στο «Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρη;»
8. Ο Στέλιος ο Γιατρός

giatros

Μεγάλο ρόλο δεν τον λες (αν και μετά το τσίμπησε το βασικό ρολάκι στο «Λίφτινγκ»), αλλά τρύπωσε στο top 10 για χάρη της κατινάρας της γυναίκας του. Παντρεμένο ήταν το πουλάκι μας, και έκρυβε την βέρα. Να και η Ελένη με πουπουλέ νυχτικό και γάζα στη μύτη να τον καμακώνει, να και η γυναίκα του να φτάνει υπερ-ερμηνεύοντας τον κομπαρσορόλο της, πριν ακόμη μπει στο πλάνο: «Γιατρέ, μου έχει μπει στο μυαλό ότι νταραβερίζεται με κάποια. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΩ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ».
7. Πατέρας και γιος

papi

Για το παπί ξεμωραινόταν και νόμιζε ότι ήταν δεκαεφτά χρόνων, για τον μπαμπά του παπιού (και φίλο του Κωνσταντίνου) το έπαιζε κιουρία. Ήταν ένα βαρύ, ορεστειακό (για να μην πούμε παπακαλιατικό) τρίγωνο, γι’ αυτό και τους αφιερώθηκαν δύο επεισόδια. Όχι ότι κατέληξε με κάποιον, αλλά ένιγουει.
6. Ο Μαυρέας

mavreas

Έκανε μετα-θέατρο και μη-παραστάσεις, αλλά έκανε και μη-σχέσεις. Γι’ αυτό, απλώς χρησιμοποίησε την γκαρσόνα για να της φορτώσει εκείνη την αρκούδα τον Τσεχοφάρα στο επεισόδιο με τα ζώα, μέχρι εκείνος και καλά να βάψει το σπίτι του. Και η Ελένη, λιμπιζόμενη το θεατροτεκνό, έκανε την οικία των προγόνων του βυζαντινοτέτοιου, ξενοδοχείο ζώων.
5. Ο Στάθης ο αρχιτέκτονας

stathis

Γίνεται αρχιτέκτονας, σοβαρός, με άποψη και όχι κι άσχημος, να θέλει την Βλαχάρα; Κι όμως, γίνεται, και κάθεται μαζί της να ακούσει ρεμπέτικα, να παίξει ταβλάκι και να πιει ουζάκι, όσο ο επίκουρος παίζει σκάκι με την χλεμπονιάρα του. Αλλά η χλεμπονιάρα μας το πήρε πάλι το παλικάρι.
4. Ο Γυμναστής

gymnastis

Ο Ευδόκιμος Τσολακίδης με μαλλί πιο κίτρινο και φωτεινό κι απ’ τον ήλιο, γυμνάζει κόσμο στον Παρνασσό, όπου σπεύδει η Ελένη και όλο το αλάι μαλάι για μαγευτική απόδραση στα χιόνια. Αλλά εκεί που τον ξεμονάχιαζε στο σαλέ της και σχεδόν το ΄καναν πάνω από τις ‘90s φόρμες τους, από κάπου πεταγόταν η Κατακουζήνα και τον ζητούσε για προπόνηση.
3. Μάριος ο Μαζόχας

kinky

-Ελένη, ποιος είναι αυτός με τον οποίο εναγκαλίζεσαι στην οικία μου; Ένας μαλλιάς.
-Όχι, ένας ανωμαλιάς.
-Ωραία, να προχωράμε. Μήπως σας βρίσκεται κανένα περιλαίμιο με καρφιά;
-Φύγε από ‘δω.
-Αχ ναι, ρίξε μου και μια κλωτσιά. Σ’ ευχαριστώ. Ευχαριστώ.
Ουδέν σχόλιον.
2. Ο Μάνος ο Ζαρατούστρας

manos

Άλλος ένας μουσκουλιάρης μαλλιάς πελάτης του μπαρ την πέφτει στην Ελένη. Εκείνη ενδίδει και του φέρνει δεκαπέντε μπολάκια φιστίκια στο τραπέζι. Στην συνέχεια τον οδηγεί μέχρι το σπίτι, όπου τους περιμένει η Κατακουζήνα, και παρασύρει τον Μάνο σε λίγο χαρτάκι. Και την επόμενη φορά σε λίγες ζαριές. Κι αντί για μπαλαμούτι, έπεσε μπαρμπούτι. Και για το μπαρμπούτι, της πήρε πίσω μέχρι και το δώρο που της έκανε. Για τα ζάρια, τους πεσσούς, εκείνος πεσούς τόσο χαμηλά, που θα ‘λεγε και η επικουρίτσα.
1. Ο Ηλίας –που-θα-την-έπαιρνε-τηλέφωνο

ilias

Δεν τον είδαμε ποτέ, αλλά η Ελενάρα θεωρούσε καθ’ όλη την διάρκεια του θρυλικού επεισοδίου «Η λαίδη και η αλήτρα» ότι ήταν η σχέση της ζωής της. Μόνο που το τηλέφωνο χτυπούσε συνεχώς, αλλά δεν ήταν ο Ηλίας. Ενδεικτικό στιγμιότυπο:
«Έλα ρε Ηλία, πού έχεις χαθεί δυο μήνες; Δεν είσαι ο Ηλίας; Τι; Ανθοπωλείο Φλερία; Τι θα γίνει ρε Φλερία, θα μας κοψοχολιάζεις όλη τη μέρα;»
Πήρε, πάντως, τελικά και έγινε η αιτία να ξεμπροστιαστεί η αλήτρα λέιντι Πετούλα με τόσο καλτ τρόπο, που δικαιωματικά ο Ηλίας χτυπάει κορυφή.