20140702

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/7

Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μην θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

Γενικά: Χρειάζεσαι αναβάθμιση σε πρακτικό επίπεδο. Θα κάνεις πολλές μαζεμένες δουλειές σήμερα με στόχο να τελειώσεις ό, τι έχει απομείνει. Η μεταβίβαση ενός αυτοκινήτου ή η εξουσιοδότηση σε χαρτιά μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο απ' ότι πίστευες.
Έρωτας: Σήμερα χρειάζεται να έχεις υπομονή αλλά και πρακτικό μυαλό για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα προέλθουν από την τρέχουσα καθημερινότητά σου. Η επαφή με τον Παρθένο θα σου κάνει πολύ καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλή δουλειά και χρειάζεσαι να αναθεωρήσεις κάποιες συνεργασίες, γιατί θα μπουν σε καινούρια βάση και κυρίως θα μάθεις πώς να επικοινωνείς καλύτερα με τα άτομα που έχεις γύρω σου.

Γενικά: Νιώθεις ασφάλεια και θα πετύχεις όλα τα θέματα που έχεις θέσει σήμερα προς επίλυση. Η ελευθερία που θα νιώσεις θα σε σπρώξει να γίνεις για λίγο ένα μικρό παιδί και να ευχαριστηθείς ακόμα και με μικρά θέματα.
Έρωτας: Το ρίσκο και το φλερτ στον έρωτα θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να βγεις για λίγο από τον εαυτόν σου. Η ελαφρότητα σε βοηθάει να περάσεις όμορφα και να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ευκαιρίες να δημιουργήσεις κάποιες νέες υποδομές και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις τις προσπάθειές σου να καρποφορούν.

Γενικά: Έχεις πολλά θέματα που πρέπει να θέσεις επί τάπητος για να τα επιλύσεις και ίσως σου χαλάσουν την διάθεση. Μην τα παρατήσεις όμως, γιατί αν δεν τα λύσεις τώρα, αργότερα θα σου δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Ξέρεις πολύ καλά ότι το σπίτι σου χρειάζεται ένα γενικό μάζεμα και θα προσπαθήσεις, όσο μπορείς, να το βάλεις σε μια τάξη.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες προστριβές, οι οποίες σου δημιουργούν ένα σχετικό εκνευρισμό ή ανασφάλεια. Και αυτό γιατί άλλα νομίζεις εσύ και άλλα το άλλο πρόσωπο για το πώς χρειάζεται να είναι η σχέση σας. Η γνωριμία με Παρθένο μπορεί να μην είναι εύκολο να προχωρήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία αφορά το εδώ και τώρα. Ενώ κάνεις διάφορες κινήσεις για να κινηθείς με ελευθερία και να περάσεις τις δικές σου γραμμές, τώρα χρειάζεσαι αλλαγή πάνω στον τρόπο δράσης σου.

Γενικά: Σε γενικές γραμμές έχεις μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία με το περιβάλλον και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι προχωράς στα τυφλά μεν με σωστά βήματα δε. Επικεντρώσου στις αληθινές ανάγκες σου και μην αφήνεις να σε επηρεάζουν τρίτοι με τα δικά τους τα προβλήματα.
Έρωτας: Η συμφωνία που έχεις κάνει θα τηρηθεί με το άλλο πρόσωπο και μέσα από αυτό θα νιώθεις ότι εισακούεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Τοξότη, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί οι γύρω σου ανταποκρίνονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ και κατά κάποιο τρόπο παίρνεις και τα εύσημα. Η επικοινωνία σου με άτομα που βρίσκονται εκτός θα σου δημιουργήσει κάποιες καλές προσβάσεις για νέα συνεργασία.

Γενικά: Έχεις ανάγκη να πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό θα σου φέρει ένα αίσθημα υπευθυνότητας αλλά και μια υπερβολική μανία με τις λεπτομέρειες που μπορεί να μη σου ταιριάζει πάρα πολύ. Επειδή μπορεί να έχεις πάρει κάποια κιλά και σίγουρα σε ενοχλούν, θα βάλεις μέτρο σήμερα στο φαγητό σου.
Έρωτας: Ο Ιχθύς σε προσγειώνει, γιατί μπορεί να δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία πιθανόν να μη σου αρέσει. Κυρίως αν έχεις οικονομικές δοσοληψίες με το άτομο που είστε μαζί, θα χρειαστεί να έχεις όσο γίνεται μεγαλύτερο ρεαλισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική σου ενέργεια θα σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις σε θέματα οικονομικά, αλλά χρειάζεται να προτάξεις περισσότερο τη λογική σου και όχι τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου.

Γενικά: Παίρνεις ευχαρίστηση, γιατί βλέπεις ότι θα σου δοθούν λύσεις που χωρίς να το περιμένεις θα σε βγάλουν από ένα αδιέξοδο. Χρειάζεται όμως να κρατήσεις την ενέργειά σου και να μην διασκορπιστείς από εδώ κι από εκεί.
Έρωτας: Υπάρχει ένα θετικό κλίμα και κυρίως η στάση σου απέναντι σε έναν Σκορπιό θα διαφοροποιηθεί, γιατί θα εισπράξεις έντονα συναισθήματα ενδιαφέροντος. Απλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διασκορπίσεις την ενέργειά σου κυρίως με τον Δίδυμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητα σου θα βοηθήσει στο να μετουσιώσεις κάποιες αλλαγές και θα σου δοθεί η λύση από εκεί που δεν το περιμένεις. Οι δημόσιες σχέσεις που χρειάζεται να κάνεις θα σε ωφελήσουν, αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου.

Γενικά: Η προσωπική σου εκτίμηση τουλάχιστον για σήμερα μπορεί να σε φέρει σε μια κατάσταση που ίσως σε απομονώσει από τα πολλά άτομα που έχεις συνέχεια δίπλα σου. Επειδή έχεις μανία για την τελειότητα μπορεί να ασχολείσαι ήδη με τον χώρο του σπιτιού σου, προσπαθώντας να βελτιώσεις τις συνθήκες που υπάρχουν σ 'αυτό.
Έρωτας: Η κρυφή σκέψη ενός Παρθένου ή ενός Ιχθύ σε αναστατώνει και πιθανόν να σε βάλει να ψαχτείς περισσότερο αλλά σε επίπεδο που δεν φαίνεται. Η λογική σου πάντως θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από τυχόν λάθος κρίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου λείπει αυτή τη στιγμή η εμπειρία κάποιων πρακτικών εφαρμογών αλλά μέσα από τις κινήσεις σου θα προσπαθήσεις να βρεις άμεσες λύσεις.

Γενικά: Σήμερα θα καταφέρεις και θα βάλεις σε μια τάξη όλες σου τις υποθέσεις και αυτό θα σου φέρει μια εσωτερική αγαλλίαση. Η κοινωνικότητα πάντα σου κάνει καλό, γιατί μέσα από αυτό μπορείς να προσφέρεις τη βοήθεια σου.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Παρθένο θα σε ισορροπήσει και θα σε κάνει να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να ζήσεις μαζί του πιο εύκολα από παλιά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βιώσεις χαρές στην προσωπική σου ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις σε σωστά χνάρια, γιατί πάνω απ' όλα προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές. Με την γνώση του Κρόνου μπορεί να μην μπαίνεις τόσο πολύ στα βαθιά όπως παλιά και να προστατεύεις κάπως τον εαυτό σου.

Γενικά: Χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή λογική και πρακτικότητα για να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις με ποιο τρόπο θα λειτουργήσεις για να επιλύσεις άμεσα προβλήματα. Η τάξη και η οργάνωση θα σε βοηθήσει πάνω από όλα.
Έρωτας: Έχεις μια αναστάτωση, γιατί μπορεί να μην σου αρέσει η γκρίνια και η μουρμούρα μέσα στη σχέση σου. Αν σχετίζεσαι με Δίδυμο ή Παρθένο χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο το πώς θα χειριστείς τις επιμέρους διαφορές σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες σκοπιμότητες από συνεργάτες που στην ουσία δε σε αφήνουν να εκφράσεις την προσωπική σου αλήθεια. Γι' αυτό με τον τρόπο τους σε κριτικάρουν ή σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν προσφέρεις και πολλά πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεθείς μαζί τους και να λύσετε τις διαφορές σας επί τόπου. Η μεθοδικότητα στον τομέα των πληρωμών σου θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο εύκολα.

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι πάει να λυθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και πιθανόν να αφορούν και οικογενειακά θέματα. Βέβαια αισθάνεσαι ότι τον τελευταίο καιρό έχεις επιβαρυνθεί πάρα πολύ και πιθανόν έχεις ανάγκη να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να ζορίζεσαι. Στο χέρι σου είναι πάντως το τι θα κάνεις με τη ζωή σου.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που είτε θέλεις είτε όχι είναι πολύ κοντά σου και όσο του επιτρέπεις σου δείχνει την αγάπη του. Μπορεί εσύ να το βλέπεις φιλικά και να μην έχεις διάθεση να προχωρήσεις. Ο Δίδυμος σε εξαντλεί μερικές φορές με τις τρέλες του. Από την άλλη ο Καρκίνος θέλει να είστε μαζί γι' αυτό μην του κλείνεις τον δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σίγουρα σε προβληματίζει η συμμετοχή σου σε ένα σχήμα συνεργασίας που κατά κάποιο τρόπο έχει επιβληθεί από τους ανώτερους, αλλά συγχρόνως βλέπεις και εσύ ότι παίρνεις εμπειρίες που είναι πολύ χρήσιμες. Η πιθανότητα να βγάλεις χρήματα από μια συνεργασία είναι αρκετά μεγάλη.

Γενικά: Επειδή τολμάς και μπαίνεις σε βαθιά νερά μερικές φορές, επιβαρύνεσαι με έξτρα καταστάσεις. Και βλέπεις καθαρά πλέον ότι είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιες εκκαθαρίσεις και κυρίως κάποιες πρακτικές αλλαγές. Η σωστή διατροφή θα σε αποτοξινώσει και θα σε κάνει να νιώθεις ζωντάνια.
Έρωτας: Σε μια σχέση μερικές φορές χρειάζεται να προσφέρεις οτιδήποτε έχει ανάγκη το άλλο πρόσωπο. Εσένα μπορεί να σε κουράζουν όλα αυτά,αλλά το θεωρείς καθήκον να βοηθάς στο οτιδήποτε προκύψει. Η στάση ενός Καρκίνου ή Παρθένου απέναντί σου μπορεί να περιορίζει την εσωτερική σου έκφραση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες τις οποίες όμως είσαι σε θέση να τις επιλύσεις. Η απόφαση να κάνεις εκκαθάριση είτε στον χώρο του γραφείου σου είτε στον χώρο των οικονομικών σου θεμάτων, σίγουρα θα σε φέρει αντιμέτωπο/αντιμέτωπη με την αληθινή εικόνα της δουλειάς σου.

Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες τις οποίες προσπαθείς να επιλύσεις άμεσα. Οι γύρω σου μπορεί να παίξουν ρόλο πυροσβέστη αλλά και φροντιστή. Συντελεί στην πρόοδό σου το ότι θέλεις να μπεις σε λεπτομέρειες που άλλες φορές δεν ήθελες καθόλου.
Έρωτας: Επειδή το συναισθηματικό σου ρολόι είναι καλά κουρδισμένο, μπορείς να αντιληφθείς πιο εύκολα οτιδήποτε θέλει το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί. Και δεν σε νοιάζει να κρατήσεις για σένα πράγματα. Προτιμάς να τα παραχωρήσεις όλα στο άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν έχεις πνεύμα συνεργασίας παρατηρείς ότι χαίρεις της εκτίμησης των γύρω σου και σίγουρα θα βελτιώσεις κάποιες καταστάσεις οικονομικές. Να θυμηθείς ότι οι καλές σχέσεις πάντα σε βοηθούν πάρα πολύ.
Πηγή:astrology.gr