20140702

Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;
ΚΡΙΟΣ
ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Ετοιμάσου για εντάσεις!
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας υψηλών απαιτήσεων. Ετοιμάσου για εντάσεις σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απέφυγε την κατά μέτωπο επίθεση.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, σκέψου μήπως πίσω από την αληθοφάνεια του συντρόφου σου κρύβεται κάτι άλλο. Αν είσαι μόνος /η, παρά την αυξημένη γοητεία σου οι νέες γνωριμίες προβλέπονται απογοητευτικές.
Επαγγελματικά: Το μυαλό σου που δουλεύει σαν κομπιούτερ και αναλύει το κάθε τι που συμβαίνει γύρω σου, εύκολα θα διαπιστώσει όλα αυτά που παίζονται στο παρασκήνιο.
Οικονομικά: Απόφυγε αγορές και σπάταλες και πρόσεξε τις δοσοληψίες σου με τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ
XVΙ ΠΥΡΓΟΣ
Τα γεγονότα σε προλαβαίνουν!
Γενικά: Αυτό το μήνα όσο και να τρέξεις τα γεγονότα σε προλαβαίνουν. Πολλή βαβούρα και ζόρικες καταστάσεις θα τα φέρουν όλα τούμπα. Το ζητούμενο είναι να διαπιστώσεις τα προσόντα σου και να κάνεις νέα ανοίγματα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση άνοιξε το χρονοντούλαπο και βγάλε έξω την αραχνιασμένη σεξουαλικότητα σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, το ερωτικό κλίμα είναι ευμετάβλητο και η υπομονή εκ μέρους σου απαραίτητη.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μη δεσμεύεσαι με συμφωνίες που δεν αφήνουν περιθώρια υπαναχωρήσεων, ακόμα κι αν πρέπει να ρισκάρεις μια παρεξήγηση.
Οικονομικά: Δυσκολίες στον ορίζοντα που οφείλονται σε απροσδόκητα έξοδα ή στο δικό σου κακό χειρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
XVIΙ ΑΣΤΕΡΙ
Ποιοτικές σχέσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα βρες χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κράτησε μόνο τις ποιοτικές σχέσεις που έχουν αποδείξει ότι αντέχουν στον χρόνο και χρησιμοποίησέ τις για στήριγμα στο μέλλον.
Αισθηματικά: Προσπάθησε να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξαναζωντανέψεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος /η, υπάρχει έντονη κινητικότητα, με πολλές γνωριμίες και περιπέτειες αλλά τίποτα το σταθερό.
Επαγγελματικά: Αν η επαγγελματική σου ζωή δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που θέλεις, ήρθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου να σκεφτείς με ποιο τρόπο μπορείς να την αλλάξεις προς το καλύτερο.
Οικονομικά: Αν δεν μπορεί να αυξήσεις τα έσοδά σου, δες τι μπορείς να περικόψεις και σίγουρα θα υπάρξει ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVIIΙ ΣΕΛΗΝΗ
Δήθεν ενδιαφέρον
Γενικά: Αυτό το μήνα κάποιοι μπορεί να σε προσεγγίσουν, δήθεν από ενδιαφέρον, αλλά στην πραγματικότητα απλώς προσπαθούν να χώσουν τη μύτη τους στη ζωή σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος /η, λίγο μυστήριο μπορεί να αποτρέψει τη σχέση σου να μη γίνει δεδομένη. Αν είσαι ελεύθερος/ η, ανασφάλεια και η καχυποψία σου δεν σε αφήνει να χαρείς ό,τι σου προσφέρει η ζωή.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιοι που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, δύσκολα θα τα καταφέρουν γιατί κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος από το δικό σου.
Οικονομικά: Απέφυγε να δανείσεις χρήματα, εκτός αν σκοπεύεις να τα χαρίσεις.

ΛΕΩΝ
XΙΧ ΗΛΙΟΣ
Οι επιθυμίες σου παίρνουν σάρκα και οστά!
Γενικά: Αυτό το μήνα χαλάρωσε και ετοιμάσου να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Είσαι πλέον πολύ κοντά να δεις πολλές επιθυμίες σου να παίρνουν σάρκα και οστά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, σου αρέσει να φροντίζεις το σύντροφο σου σε σημείο που τον κακομαθαίνεις. Αν είσαι μόνος /η, νέες γνωριμίες θα σε βάλλουν σε δίλημμα. Επειδή δυσκολεύεσαι να διαλέξεις, αναρωτιέσαι "μήπως και τους δύο;".
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού χαρακτήρα, με προγραμματισμένες κινήσεις, θα καταλήξουν προς όφελος σου.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αν λείπει το όριο όλα είναι ρευστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Ξεκάθαρες προθέσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και φρόντισε οι προθέσεις σου να είναι ξεκάθαρες. Μην φλυαρείς σε ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι καλά με το σύντροφό σου, μην αφεθείς στον πειρασμό, για να ξορκίσεις τη ρουτίνα. Αν είσαι μόνος /η, μια μισοτελειωμένη ιστορία από το παρελθόν ψάχνει τρόπο να τρυπώσει πάλι στη ζωή σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας, γιατί κυκλοφορούν σενάρια ότι δρομολογούνται οριστικές αλλαγές. Μην ανησυχείς όμως, γιατί κάτι υγιές κυοφορείται.
Οικονομικά: Κόψε τα πολλά- πολλά για να μην είναι το ταμείο μείον.

ΖΥΓΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Αντίο στα τετριμμένα!
Γενικά: Αυτό το μήνα αν δεν έχεις να δώσεις ή να πάρεις κάτι παραπάνω από τα τετριμμένα, μη διστάσεις να πεις «αντίο». Πολύ σύντομα θα πεις «καλημέρα» σε νέες σχέσεις και δραστηριότητες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, είναι καιρός να επιβάλεις κάποια δίκαια αιτήματά σου, ακόμα κι αν αυτό ξεβολέψει το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσεις το πρόσωπο που μονοπωλεί τα όνειρα σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μια συνεργασία, μια δουλειά ή μια δραστηριότητα που σε πίεζε αλλάζει ριζικά. Το καινούργιο καθεστώς εκτός από το οικονομικό όφελος σου ανεβάζει επίσης το ηθικό και την ψυχολογία σου.
Οικονομικά: Εύνοια σε κληρονομικά θέματα και αγοροπωλησίες ακινήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ
Άλυτα θέματα αιωρούνται!
Γενικά: Αυτό το μήνα μην μετατρέπεις την ενέργεια σου σε άγχος που σε καθηλώνει. Όσο επιτρέπεις στα άλυτα θέματα να αιωρούνται οι παρεξηγήσεις θα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος/ η, μη βάλεις το δεσμό σου σε κίνδυνο δημιουργώντας μια μυστική σχέση. Αν είσαι μόνος /η, νέες γνωριμίες υπόσχονται να σε οδηγήσουν σε πρωτόγνωρα ερωτικά μονοπάτια.
Επαγγελματικά: Τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον είναι ωραία, αλλά για να μην προσγειωθείς ανώμαλα μην υπερβάλεις στα λόγια, εκτός αν θέλεις να δημιουργείς ένα κομφούζιο με τους γύρω σου.
Οικονομικά: Βάλε σε μια τάξη τα οικονομικά σου πριν χάσεις τελείως τον έλεγχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ι ΜΑΓΟΣ
Σε μια δίνη προκλήσεων!
Γενικά: Αυτό το μήνα θα βρεθείς σε μια δίνη προσκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρο σου θα διεκδικούν τη συντροφιά σου. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις επιλογές σου. Θα είναι ποσοτικές ή ποιοτικές;
Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση μια ερωτική εξομολόγηση σου από ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σου έχει φουσκώσει τα μυαλά. Αν είσαι μόνος /η, με τη παιχνιδιάρα φύση σου μονοπωλείς το ενδιαφέρον και δέχεσαι πολλές προτάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπονται πολλές μετακινήσεις και σημαντικές συμφωνίες. Επαφές με άτομα κύρους θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια σου. Οι προοπτικές είναι θετικές.
Οικονομικά: Καλός ο αυθορμητισμός αλλά δεν βοηθάει για να επιτευχθούν οι στόχοι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Απομάκρυνε τις τοξικές σχέσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα φρόντισε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στη ζωή σου και να ανανεωθείς. Απομάκρυνε από τη ζωή σου τοξικές σχέσεις και κράτησε μόνο ανθρώπους που σου φτιάχνουν την ψυχή.
Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση, με έξυπνες κινήσεις φέρνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Αν είσαι μόνος /η, άλλαξε τη φιλοσοφία σου και απέφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα στις περιπτώσεις εκείνες που η λογική σου δεν σε βοηθά στην επίλυση των προβλημάτων σου, εμπιστεύου τη διαίσθηση σου.
Οικονομικά: Μη δημιουργείς υποχρεώσεις που είναι πάνω από τις δυνατότητες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Δημιουργικές ασχολίες!
Γενικά: Αυτό το μήνα δώσε έμφαση στην πνευματική σου ανάπτυξη και σε δημιουργικές ασχολίες που σε ευχαριστούν. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι σε έναν προορισμό που καιρό ονειρεύεσαι.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση θα βιώσεις στιγμές γεμάτες πάθος. Αν είσαι ελεύθερος /η, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις επιτέλους μια σταθερή συντροφική σχέση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται κυρίως οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Όσο πιο γρήγορα βρεις ένα στόχο και όσο καλύτερα οργανωθείς, τόσο πιο ικανοποιητική θα είναι η πορεία σου.
Οικονομικά: Κατάρτισε έναν προϋπολογισμό που να ανταποκρίνεται στα τρέχοντα έξοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Πρωτοποριακή σκέψη!
Γενικά: Αυτό το μήνα ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης αλλά και η στάση σου, φαίνεται να κλονίζουν τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι, γιατί είναι ξένα στοιχεία για εκείνους.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να είσαι πιο μετριοπαθής και μη ζητάς από το σύντροφο σου τον ουρανό με τα άστρα. Αν είσαι ελεύθερος /η, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα αρχίσεις να βλέπεις πόρτες εκεί που μέχρι τώρα έβλεπες τοίχους. Πριν βάλεις στόχους για ένα καλύτερο μέλλον, δες τα λάθη σου και φρόντισε να μην τα επαναλάβεις.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου για ασήμαντους λόγους.
Πηγή:astrology.gr