20140624

Τα 8 σeξουαλιά όνειρα και η ερμηνεία τους

Όλοι λίγο πολύ έχουμε δει ένα τέτοιου είδος όνειρο και έχουμε αναστατωθεί .Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για αυτά ( εκτός αν είδες το πρώην αφεντικό σου μέσα –ίου). Εμείς μαζέψαμε τα 8 πιο συχνά σeξουαλικής φύσεως όνειρα και σου τα εξηγούμε.

1. Ο μυστηριώδης άντρας
Όχι αυτός ο υπέροχος ονειρικός άντρας δεν είναι η αδελφή ψυχή σου. Αντιθέτως , οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το όνειρο ορίζει ότι πρέπει να αναπτύξεις κάποια πιο «αρενωπά» χαρακτηριστικά στη ζωή σου . Π.χ. να γίνεις πιο αποφασιστική, πιο ανεξάρτητη κτλ.
2. Ο μεγάλος οργaσμός
Αν και αυτό το όνειρο είναι κάτι που ικανοποιεί όλους ανεξαιρέτως που το βλέπουν, οι ειδικοί έχουν άλλη εξήγηση. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους ο οργασμός σηματοδοτεί τη κλιμάκωση άρα και το τέλος μιας κατάστασης που σε απασχολεί. Εκτός και αν έχει πολύ καιρό να κάνεις σeξ, οπότε μάλλον το όνειρο είναι αρκετά ξεκάθαρο στο μήνυμά του.
3. Η παράνομη σχέση
Όταν δεις στον ύπνο σου ότι απατάς το αγόρι σου με κάποιον άλλον, τότε λένε οι ειδικοί, ότι πρέπει να κοιτάξεις τη σχέση σου γιατί έχεις βάλει σαν προτεραιότητα άλλα πράγματα και έχεις παραμελίσει το σύντροφό σου.
4. Οι στενές επαφές με το ίδιο φύλο
Αν αυτό το όνειρο σε μπερδέψει και σε ανησυχήσει για τις σeξουαλικές σου προτιμήσεις, οι ειδικοί και πάλι έχουν την απάντηση και για αυτό το όνειρο. Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς, το όνειρο απλά δείχνει ότι τα πας πολύ καλά με τον εαυτό σου, τον αγαπάς και σε αποδέχεσαι όπως είσαι.
5. Η επιστροφή του πρώην
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κάνεις σeξ με τον πρώην σου, τότε ίσως να ρίξεις μια ματιά στη τωρινή σου σχέση γιατί μάλλον σε κάτι υστερεί . Μπορεί να χρειαστεί να ξαναθυμηθείτε τα παλία ή να βρείτε τρόπους να σπάσετε τη ρουτίνα σας.
6. Ο καλός συνάδελφος
Το σeξ με συνάδελφο μπορεί να επιφέρει αμηχανία αλλά στην ουσία αυτό που θέλει να σας πει το όνειρο δεν είναι να αρχίσεις να βλέπεις το συνάδελφο με άλλο μάτι αλλά να ζητήσεις τη βοήθειά του για ένα project ή να «αντιγράψεις» κάποια καλά στοιχεία που μπορούν να σε πάνε μπροστά στη δουλειά.
7. Το σeξ με το αφεντικό
Οκ, αυτό ίσως να πολύ περίεργο σαν όνειρο ως και αηδιαστικό για ορισμένους αλλά , οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι δεν έχει σχέση το άτομο όσο η θέση την οποία αντιπροσοπεύει. Στη περίπτωση σου, αυτό ίσως και να σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη σε κάτι στη ζωή σου και να γίνεις εσύ το «αφεντικό»
8. Το όpγιο
Το απόλυτο όνειρο του σeξ, σημαίνει απλά δυο πράγματα : α) είσαι πολύ συντηριτικός σε ότι αφορά το σeξ και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και β) νιώθεις ότι σπαταλάς την ενέργεια σου παντού, ενώ πρέπει να βάλεις κάποιες προτεραιότητες και να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα πράγματα.
Πηγή: apospasma.gr